Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennek vége, igaz? NEM ENGEM...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek vége, igaz? NEM ENGEM SZERET!!

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok egy férfibe, elvileg ő is, már 2 éve. Kimondva soha nem lett, de sok jel utalt rá ez alatt a 2 év alatt, hogy ő is szeret. Én pedig mérhetetlenül beleszerettem. 40 évesen vagyok ilyen h.ü.ly.e!!! Mert közben ennek a férfinak végig volt egy állandó barátnője. Nincs család, nem feleség, gyereke sincs senkitől. Egy élettársról van szó. Tudtam, hogy kikacsingat, de elvileg biztosra akart menni, a nyugalmat és az állandóságot szereti. Meg elvileg engem. ELVILEG!!

De most, karácsonykor, ami a 2 éves "évfordulónk", megírta nekem, hogy milyen jól elvannak "kettecskén" a párjával, és mindent többes számban írt, amit nem szokott. Mostmár párom így-párom úgy. Amúgy nekem hogy telik a karácsony... erre nem tudtam mást írni, hogy sz.a.r.u.l, szia. Azóta nem keresett. Elvannak a párjával biztosan. Ennek vége, jól gondolom??? Itt a vége, adjam fel???

2021. dec. 27. 18:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%

Rettenetesen sajnálom. 😣

Szörnyű lehet rádöbbenni, hogy akit 2 éve szeretsz, az ekkora seggfej.

És hogy magyarázta ki, hogy egyszerre ketten vagytok? Miért?

2021. dec. 27. 18:24
 2/20 A kérdező kommentje:
Tudtam a párjáról, csak azt hittem, engem választ. Vártam rá. De ez a mostani beszélgetés nem tudom, mit jelent (párom így-párom úgy). Talán azt, hogy vége, ne várjak. Hiszen amúgy nem szokott róla beszélni. Ha újra összemelegedtek, akkor őt választotta.
2021. dec. 27. 18:27
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
A kérdező tudta, hogy a férfinek van barátnője, ennek ellenére reménykedett. Nagy hiba volt.
2021. dec. 27. 18:28
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Sajnálom, de ébredj fel.Aki komolyan szerelmes lenne Beléd, az 2 év alatt felvállal, összeköltözik veled.40 évesen 2 évig várod, hogy döntsön???Már rég döntött.Te a szeretője Vagy és ennyi.
2021. dec. 27. 18:31
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennek nem itt a vége. Az ünnepek elmúlnak, a változatosság szükséges.
2021. dec. 27. 18:34
 6/20 anonim ***** válasza:
88%

"Ennek vége, jól gondolom???"

Nyersen fogok fogalmazni, de tényleg nem bántásból hanem jó szándékból: nem, nincsen vége, mert el sem kezdődött.

"Kimondva soha nem lett, de sok jel utalt rá ez alatt a 2 év alatt, hogy ő is szeret."

Szeretetre vágytál, és szerintem a szeretet/szerelem jelének érzékelted azt, ami annyi volt a másik részéről, hogy ő a kapcsolatából időnként kikacsintgató férfiként fizikailag vonzódik hozzád, és ha nem tartana tőle, hogy bukja a stabil kapcsolatát egy lebukással, akkor szexelne veled időnként.

Nem vagy h.ü.l.y.e, csak magányos, és szeretetre, szerető társra vágysz, így naivul többet hittél, többet láttál ebbe bele, mint ami a részéről volt.

A helyedben összeszedném az önérzetemet, önbecsülésemet és tartásomat, és lezárnék vele végleg mindent.

Kibőgném magam, ahányszor kell, idővel levonnám a tanulságot a történtekből, és ha feldolgoztam, amit kell, akkor ismerkednék újra.

2021. dec. 27. 18:37
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkabb egy megerositese vagy annak, hogy szeretne, ha igaz lenne, hogy jol megvannak, vagy annak, hogy ne remenykedj. De vagy szeretne eroltetni, hogy ne kelljen szakitania, vagy azt latod par ev mulva, hogy uj novel van.

Sajnalom.

2021. dec. 27. 18:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnek, azt érzed, ha nem szeretnek akkor kérdéseid vannak.
2021. dec. 27. 18:58
 9/20 anonim ***** válasza:
62%
Nyugi nincs.talonban tart. Kulonbrn rég tiltana a p.csába.
2021. dec. 27. 19:05
 10/20 anonim ***** válasza:
71%
Ettől függetlenül megdug majd, ha úgy alakul. Nyilván nem szeret, 2 éve volt szakítani, mégsem tette, miattad nem is fog.
2021. dec. 27. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!