Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a legjobb programok ha áthívom a kiszemeltemet? Filmezésen kívül egyéb ötletek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 22:04
21/24 anonim válasza:
Ha ismernék egymást nem azt írta volna hogy kiszemeltje.
Te sértegettél. Ezt is kavarod.
Már elmondtad mint ahogy mi is hogy nem minden nő keres fürdő pajtit és egy éjszakás kalandot.
22/24 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőnek úgy kiszemeltje, hogy már randiztak, vagy barátok. Vagyis gondolom. Ha még nem is ismeri nyilván nem hívná a lakására 😂 Társas és puzzle tényleg elég béna, a filmezés is szerintem, én ezt nőként írom.
Közös főzés, xbox/bármilyen játék, beszélgetés iszogatás közben, ha szeret rajzolni/festeni az sem rossz, dolgok szelektálása/közös pakolgatás vagy lakberendezés, neten random témákról olvasgattok vagy beszálltok egy online trollkodós fórumra, másokat stalkoltok stb.
23/24 anonim válasza:
Egyébként találd fel magadat. Te ismered a saját meg a párod érdeklődési körét, ezek alapján tuti ki tudtok találni valamit. Mert így tényleg csak a két szokásosatbtudjuk mondani, ami a szex meg a filmnézés.
24/24 nandi2 válasza:
Ha elfogadja a meghívást,...akkor benne van . De nem kell ajtóstól a házba rontani... A közös fürdés meg a legutolsó program legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!