Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ötletek arra, hogy milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek arra, hogy milyen programokat szervezzünk párommal erre az időszakra?

Figyelt kérdés

2020. máj. 13. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
norton antivirus, avast
2020. máj. 13. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
13%
Mit kell ennyire félni a vírustól? Mióta tart ez az egész, én már 4 csajt hívtam át magamhoz Tinderről, volt, hogy kettő között ágyneműt se cseréltem. Simán megyek boltba, kirándulok, BKV-zok, autózok vidékre. Kezet se mosok normálisan, a maszkot meg csak ott veszem fel, ahol nagyon muszáj, utána bekúrom a zsebembe. 2 hónapig nem takarítottam itthon, nemrég vettem rá magam, de azt is kesztyű nélkül. Semmi bajom. Le van szarva az egész, élem úgy az életem, ahogy előtte.
2020. máj. 13. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég igénytelen csöves életviteled van, ha 2 hónapig nem takarítottál. A csajok akik veled összeállnak sem lehettek igényesebbek.
2020. máj. 13. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

#2 azert ezzel en se dicsekednek

Kerdezo: mi fozunk a parommal, kitalalunk valami kihivast hogy milyen temaban, videojatekozunk, filmezunk/sorozatozunk. Multkor amikor nem tiltottak kimentunk a parkba piknikezni. Bar bevallom miota koltoztunk a sajat dolgok jobban az előtérbe kerültek de en probalom a randi fele terelgetni a dolgokat fokent hogy uj kornyeken lakunk itt is van mit felfedezni

2020. máj. 13. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!