Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
Nem. Csak szűzzel, aki még nem érintett nőt
2/12 anonim válasza:
Vagy ennyi alapján nem lehet tudni. Vagy persze, mert ő sokkal magasabb fázisig jutott már.
3/12 anonim válasza:
Érdemes. Nekem volt menyasszonyom is (elhagyott), és feleségem is (meghalt). Ettől függetlenül teljesen normális ember vagyok, nem harapok, nem fertőzök, nincs a homlokomra tetoválva semmi. Amúgy nem is értem a kérdést. Mintha azt kérdezted volna, hogy érdemes e olyan autóba beülni, amit már más is vezetett.
4/12 anonim válasza:
#1) és ha én nem érintettem nőt eddig csak férfit?
F/23
6/12 Noren1989 válasza:
#4,szerintem nem szàmít bele, ha te még érintetlen vagy 😂🤔🥃🍆
8/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy miért mentek szét?
Mert például nem mindegy, hogy a lány lelépett, mert részegen elverte a srác, vagy emberi módon megbeszélték, hogy ez nem működne, és inkább szét mentek.
9/12 anonim válasza:
Menyasszonyként mondom, hogy a jegyesség bontása is csak egy szakítás. Jogilag az a dolog soha nem is létezett. Akinek meg nem fontos a házasság és "csak" barátnője volt, imádhatta ugyanúgy, mint az, aki el is jegyezte.
Az emberek felfújják ezt az eljegyzés dolgot.
10/12 anonim válasza:
Érdemes kideríteni, hogy miért hiúsult meg a házasság. Pl. megcsalta menyasszányát? Évekig halogatta a házasságot? Akkor NE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!