Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok férfi mégsem veszi el azt a lányt, akit eljegyzett?

Figyelt kérdés
Az eljegyzésnek, gyűrűnek nincs már ilyen mély mondanivalója vagy miért? A környezetemben szinte csak olyat látok, aki ezt csinálja vagy minden eddigi barátnőjét eljegyezte vagy épp kavar a jegyese mellett.

2017. márc. 29. 11:21
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy végül mást vesz el.
2017. márc. 29. 11:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez fordítva is lehet így: az eröltetés és a türelmetlenség és az ezzel a kettővel járó egymás iránti maximális Érdektelenség az oka. Minden anyagi és minden ember a környezetben sokkal fontosabb valamelyik fél számára, mint maga a Minőségi, Érzelemdús kapcsolat/házasság. Ez a konkrét magyarázat.
2017. márc. 29. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Vagy épp a nő bontja fel az eljegyzést mert talált egy "jobbat".
2017. márc. 29. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Én már nagyon elvennék valakit.
2017. márc. 29. 11:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Általában az eljegyzés során döntenek arról, hogy szorosabbra fűzik a kapcsolatukat és ilyenkor szoktak összeköltözni.

Beigazolódik az a tézis, miszerint 2 ember lakva ismeri meg egymást, nem csak akkor vannak együtt amikor jó passzban vannak, hanem akkor is, amikor ingerültek, fáradtak , és ennek gyakran veszekedés a következménye.

Amíg csak alkalom szerűen találkoznak egymással addig lehet színészkedni, de ha valakivel 24h együtt laksz, akkor az összes idegesítő tulajdonságára fény derül.

40F

2017. márc. 29. 11:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Ilyen alapon akkor mindenkit eljegyezhetne az ember, akivel együtt él vagy fog.
2017. márc. 29. 12:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Azért ez elég sarkított vélemény de gyakorlatilag igen.

Bár nem mindenkivel akarsz szexelni vagy akarsz megcsókolni akivel együtt tudsz élni....szerencsés esetben!! :)

2017. márc. 29. 13:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Általában az eljegyzés során döntenek arról, hogy szorosabbra fűzik a kapcsolatukat és ilyenkor szoktak összeköltözni. ->Erre reagsltam, mert ez ilyen forman nem igaz. En is eltem sok pasival, de elotte nem kerte meg a kezem. :) Sztm eljegyzesnek csak x ido egyutteles utan van ertelme! Amikor eldontom, hogy igen, elveszem ezt a not, mert mar...Nem egyutteles elott
2017. márc. 29. 14:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Értem.......

Hát régebben az volt a módi, hogy ha egy pár összeköltözött, akkor ott pár hónapon belül eljegyzés is volt, de ez a mai világban már nagyon nem így működik. Régen ha egy fiú gyűrűt adott a párjának és 1 éven belül nem volt esküvő, akkor a szülök válaszút elé állították a kérőt, hogy ne szórakozzon az arával. Nem viccelek, én is megkaptam anno, aztán szét is mentünk nem sokkal utána. Az eljegyzés egy gesztus a férfi részéről, hogy tényleg komolyan gondolja az esküvőt. A mai világban nagyon sokan élnek párkapcsolatban évekig, hogy nincs még eljegyzés sem, nem erősítik meg jogilag a kapcsolatukat, nem tartják fontosnak. Aztán ha jön a baba, akkor megy a kapkodás. :)

2017. márc. 29. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:

2 ismerősöm is van, aki csak azért jegyezte el a párját, mert félt, hogy megcsalja. (az egyiken még mindig röhögök, a csaj látszólag nem igazán érzett már sokat a pasi iránt és elment külföldre egy évre és kezdett bulizgatni kétes pasikkal. Na a párjának sem kellett több, egyből utánament, megkérte a kezét és haza könyörögte. Azután elvette feleségül, de őszintén nem tűnik hiper-szupernek a házasságuk)

Olyan is van, aki csak azért, mert a nő kikönyörögte és már szakítással fenyegetőzött.

Ezeknél tényleg csak egy biztosítás, de nem az esküvő terve volt a szándék.

2017. márc. 29. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!