Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki a karácsonyi lánykérés ?
Ciki.
Ha itt akarsz rá választ, na az igazán ciki.
Ha a barátnőd kifejezetten szeretné, hogy ne ünnepen legyen, akkor ciki. Ha úgy gondolod, ezzel megúszod az ajándékozást, és kvázi az eljegyzés lesz az ajándék, az is ciki.
Ha a párodnak oké a karácsonyi lánykérés (vagy legalábbis sosem mondta, hogy őt ez zavarná), és attól még lesz rendes ajándékozást, akkor nem ciki.
Ennél sablonosabb csak Valentin napkor lennél.
De te ismered a barátnődet lehet, hogy ő kifejezetten örülne neki.
Mi annó nyaralni voltunk egy hétvégére és hotelben aludtunk 2 éjszakát. Napközben felfedeztük a várost, meg a várkertet, utána vacsora és visszamentünk a szállóra. Szexeltünk egy jót és amíg tusolt, addig előkészítettem a "terepet". Egyáltalán nem számított rá és nagyon jólesett, amikor sírva a nyakamba borult a sok igen-igen közben.
Én jobb szeretem kettesben megélni az ilyesmit, valaki meg család előtt intézi.
Elég sablonos.
Én nem örülnék neki.
Nekem mindig is volt egy álom leanykeresem. Bár kétlem h valaha is teljesülne.
#3-al mindenben egyetértek!
Szerintem nem jó keverni a jeles alkalmakat, másokat meg lehet nem zavar.
Én is úgy gondolom, hogy hatványozottan gáz a karácsonyi lánykérés, ha jóformán ő ezt "kapja ajándékba".Kicsit ez olyan megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!