Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ezzel elérni?
Figyelt kérdés
Válófélben lévő nő vagyok. Jelenleg anyagi okok miatt még nem tudok elköltözni. A mindjárt már csak volt férjemmel úgy élünk együtt mint az idegenek. Van egy férfi az életemben aki tudja a helyzetem, azt is hogy én őt szeretem. Viszont időnként kérdezősködik a volt férjemről, a kapcsolatunkról, és mintha nem az számítana neki hogy én őt szeretem. Miért faggat engem?2021. dec. 22. 14:23
11/19 anonim válasza:
Kisebbségi komplexusa lehet, nem is kicsi, ezért lehet ráállva erre a témára ennyire.
12/19 A kérdező kommentje:
Erre nem gondoltam, de nekem amit művel az már kellemetlen. Tényleg mintha az semmit nem számítana, hogy őt szeretem. Mintha provokálna vagy nem tudom.
2021. dec. 22. 14:52
13/19 anonim válasza:
Igen, lehet, hogy provokál. Amiatt, amit előbb írtam, hogy kisebbségi érzése van. És gyakorlatilag maga előtt akarja bizonyítani, hogy na ugye, hogy kevés vagyok...
14/19 A kérdező kommentje:
Ilyenekre nem gondoltam, de az biztos hogy lassan minden abból all, hogy bizonygatom szeretem őt, hogy őt szeretem. Amikor pedig mar elfogy a türelmem hogy megint nem kettőnkkel foglalkozunk, akkor megkapom hogy túl erzékeny vagyok, és hogy tőlem mar emiatt kérdezni sem mert
2021. dec. 22. 14:57
15/19 A kérdező kommentje:
Jav: mert az mer.
2021. dec. 22. 14:57
16/19 A kérdező kommentje:
Emellett furán olyan, hogy ő akar engem irányítani. Helyettem eldönt dolgokat. Pl kinézi a buszt helyettem hogy melyikkel menjek, hiába mondom hogy azt szeretném ha ő jönne hozzám. Én tényleg szeretem őt, de ellehetetleníti a kapcsolatot.
2021. dec. 22. 15:00
17/19 anonim válasza:
Ne haragudj, de itt se hajtogatsz mást, hogy "de én őt szeretem, de én őt szeretem!" Neki is csak ennyit mondasz, hogy "de téged szeretlek"?
Ez édes kevés, az én szeretőm is "de engem szeret", én is "de őt szeretem", mégsem hagyja ott ő sem a feleségét értem, meg én sem a férjemet érte...
Nem akar szerető maradni, egyre türelmetlenebb, ami érthető. Én is féltékeny vagyok a szeretőm feleségére. Baromi szar helyzetben van a csávód, benne volt a pakliban, hogy előbb-utóbb megunja és kiborul.
18/19 anonim válasza:
Persze, hogy nem akar menni hozzád, hát a férjeddel élsz, ember. :D én se teszem be a lábam a szeretőmékhez. Hívott már, hogy menjek oda, amikor a felesége nincs otthon, de azért van egy határ (tudom, ez most elég nevetségesen hangzik, de akkor is). 17es voltam.
19/19 anonim válasza:
Nyilván azért viselkedik így, mert szeret. Ha van esze, hamarosan elszakad nála a cérna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!