Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudom elérni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elérni egy nő-nél azt, hogy felfigyeljen rám?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm akivel féléve dolgozunk 1helyen, de ez idáig elkerültük egymást.

Más más területen dolgozunk, így nem találkozunk túl gyakran.

Mikor elkezdtem itt dolgozni, már akkor is megtetszett, be jelöltem facen, de ő nem igazolt vissza.

Ez igazából érthető, mert még nem mutatkoztam be neki, és amilyen jól néz ki, biztosan nagyon sokan jelölgethetik be.

Azóta eltelt félév, és ez idő alatt nem nagyon foglalkoztam vele.

Viszont a tegnapi, és a mai nap el kezdtem vele beszélgetni, tény max 15-20percet beszélhettünk, és csak mert várakoztunk valamire, de nagyon szimpatikus volt számomra a személyisége...

Valószínűnek tartom, hogy ő nem gondol úgy rám, mint akitől bármit is akarnak,és pont ebben szeretnék segítséget kérni.

Persze van az egyenes út, meg mondom neki, hogy tetszik, és 50-50% eséllyel bele megy 1-2randiba.

Ezt persze megis fogom neki mondani, de még előtte szeretném a százalékos esélyeket a magam javára növelni, és persze többet szeretnék vele beszélgetni, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.

A lényeg, hogy mivel tudnám felkelteni a figyelmét, hogy valamilyen szinten vonzódást érezzen irántam?

Nem vagyok olyan hú de helyes pasi, aki minden csajt meg kaphat, inkább csak átlagos, akinek oda kell tennie magát, hogy eredményeket érjen el egy adott csajnál.

Ennek örülök igazából, mert ezáltal a mai generácios "csak külsőre mennek" csajokat el tudom kerülni.

2021. júl. 27. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt kérdezed, mit játssz meg?
2021. júl. 27. 13:17
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem, nem szeretem megjátszani magam.

Csak szimplán milyen oldalamat kellene mutatnom?

Mire figyelnek manapság a nők? Mit tartanak vonzónak?

Pl..sok ember szerint nagyon figyelmes vagyok.

És ez mondjuk lehet, hogy vonzó lehet egy nő számára... vagy nem tudom...

Az a nagy gond, hogy nem értek a nőkhöz, és az ismerkedéshez sem...

2021. júl. 27. 13:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Első pillanatban kb. el tudja dönteni hogy mit akar tőled vagy mit nem , felesleges színészkedni.

Keresd a társaságát , próbalj vele beszèlgetni , aztán majd kialakul hogy hovà rak

2021. júl. 27. 13:26
 4/10 anonim ***** válasza:
neked volt már valaha párkapcsolatod?
2021. júl. 27. 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet általánost választ adni, hogy mit tartanak vonzónak a nők, mert nem vagyunk mind egyformák. Add önmagad és vagy nyert ügyed lesz, vagy nem.
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem alakul ki mert már tudja , úgy értem hogy te fogod megtudni
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha beszeltetek mar 15-20 percet az mar jo apropo, hogy ujra beszelgetest kezdemenyezz. Ott mar boven szobkerulhetett olyan dolog, amit fel tudsz hozni a kovetkezo alkalommal. A lenyeg, hogy ne egy monologgal kezdd, hanem vezesd fel a temat. A multkor beszelgettunk az ebedloben xy dologrol, rakerestem az inteneten, es lesz hamarosan itt meg ott egy bemutato akarmi. Ez igy egyben tomeny, es menekulni fog. Vagd szet tobb reszre es csinalj kerdeseket belole. A multkor beszeltunk az ebedloben a macskakrol, emlkeszel? Rakerestem az inteneten, tudod mit talaltam? Lesz egy macsakakiallitas blablabla. A lenyeg, hogy ne raonts valami elore kitalalt szirupot, hanem beszelgess vele ugy, ahogy barmelyik ismerosoddel tenned. Ha 15-20 percig mar beszeltel vele, akkor ez is menni fog. Aztan utana mar ra lehet kerdezni, hogy van-e baratod, mert onnantol mar o is nezopontot valt, a haverkodas atvalt nala is ismerkedesbe. Ha nincs, akkor pedig mar hivhatod is randira.
2021. júl. 27. 13:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy "a nők". Ha valami, ez minden nőnek bejön, ha nem kollektívaként gondolnak rájuk.

Az a baj, hogy úgy akarsz bevágódni nála, hogy nem ismered. Ezért kell önmagadat adnod.

2021. júl. 27. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Odaállsz mellé leereszted a slicced és szép lassan kilógatod a 25 cm-es csukló vastagságú kígyót. Ha erre nem figyel fel, akkor semmire. Persze lehet utána nem áll veled szóba többet, de te a figyelmét akarod felkelteni és ezzel bárki figyelmét feltudnád kelteni, még egy hetero férfiét is.
2021. júl. 27. 13:54
 10/10 A kérdező kommentje:

4-es.Igen, volt ezelőtt 3párkapcsolatom, de mind a facen ismertem meg.

7-es. Köszönöm! Pont egy ilyen válaszra volt szükségem!

9-es. Gyerekkori ismerősök vagyunk? Vagy honnan tudod, hogy mekkora volt a kígyóm gyermek koromban?

2021. júl. 27. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!