Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni egy nő-nél azt, hogy felfigyeljen rám?
Van egy kolléganőm akivel féléve dolgozunk 1helyen, de ez idáig elkerültük egymást.
Más más területen dolgozunk, így nem találkozunk túl gyakran.
Mikor elkezdtem itt dolgozni, már akkor is megtetszett, be jelöltem facen, de ő nem igazolt vissza.
Ez igazából érthető, mert még nem mutatkoztam be neki, és amilyen jól néz ki, biztosan nagyon sokan jelölgethetik be.
Azóta eltelt félév, és ez idő alatt nem nagyon foglalkoztam vele.
Viszont a tegnapi, és a mai nap el kezdtem vele beszélgetni, tény max 15-20percet beszélhettünk, és csak mert várakoztunk valamire, de nagyon szimpatikus volt számomra a személyisége...
Valószínűnek tartom, hogy ő nem gondol úgy rám, mint akitől bármit is akarnak,és pont ebben szeretnék segítséget kérni.
Persze van az egyenes út, meg mondom neki, hogy tetszik, és 50-50% eséllyel bele megy 1-2randiba.
Ezt persze megis fogom neki mondani, de még előtte szeretném a százalékos esélyeket a magam javára növelni, és persze többet szeretnék vele beszélgetni, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.
A lényeg, hogy mivel tudnám felkelteni a figyelmét, hogy valamilyen szinten vonzódást érezzen irántam?
Nem vagyok olyan hú de helyes pasi, aki minden csajt meg kaphat, inkább csak átlagos, akinek oda kell tennie magát, hogy eredményeket érjen el egy adott csajnál.
Ennek örülök igazából, mert ezáltal a mai generácios "csak külsőre mennek" csajokat el tudom kerülni.
Nem, nem szeretem megjátszani magam.
Csak szimplán milyen oldalamat kellene mutatnom?
Mire figyelnek manapság a nők? Mit tartanak vonzónak?
Pl..sok ember szerint nagyon figyelmes vagyok.
És ez mondjuk lehet, hogy vonzó lehet egy nő számára... vagy nem tudom...
Az a nagy gond, hogy nem értek a nőkhöz, és az ismerkedéshez sem...
Első pillanatban kb. el tudja dönteni hogy mit akar tőled vagy mit nem , felesleges színészkedni.
Keresd a társaságát , próbalj vele beszèlgetni , aztán majd kialakul hogy hovà rak
Nincs olyan, hogy "a nők". Ha valami, ez minden nőnek bejön, ha nem kollektívaként gondolnak rájuk.
Az a baj, hogy úgy akarsz bevágódni nála, hogy nem ismered. Ezért kell önmagadat adnod.
4-es.Igen, volt ezelőtt 3párkapcsolatom, de mind a facen ismertem meg.
7-es. Köszönöm! Pont egy ilyen válaszra volt szükségem!
9-es. Gyerekkori ismerősök vagyunk? Vagy honnan tudod, hogy mekkora volt a kígyóm gyermek koromban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!