Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ezzel elérni?
Figyelt kérdés
Válófélben lévő nő vagyok. Jelenleg anyagi okok miatt még nem tudok elköltözni. A mindjárt már csak volt férjemmel úgy élünk együtt mint az idegenek. Van egy férfi az életemben aki tudja a helyzetem, azt is hogy én őt szeretem. Viszont időnként kérdezősködik a volt férjemről, a kapcsolatunkról, és mintha nem az számítana neki hogy én őt szeretem. Miért faggat engem?2021. dec. 22. 14:23
1/19 anonim válasza:
Mert tart tőle, hogy visszatáncolsz, mivel még együtt laktok.
2/19 A kérdező kommentje:
Olyan mintha provokálna de nem értem miért?
2021. dec. 22. 14:24
3/19 A kérdező kommentje:
Első én milliószor jelet adtam, adom annak hogy őt szeretem. Nem tudom miért nem ezt tartja a legfontosabbnak? Bizonyítom neki minden nap hogy szeretem, de a (volt) férjemmel való kapcsolatomban vájkál. Nekem meg kb magyarázkodnom kellene, bizonygatnom hogy nincs köztünk semi és vállunk.
2021. dec. 22. 14:27
4/19 anonim válasza:
Vajon miért? Veled szeretne lenni és annyit lát, hogy egy másik férfival élsz.
5/19 A kérdező kommentje:
De én bizonyítom neki hogy őt szeretem, mégis az erdekli hogy a (volt) ferjemmel hogy vagyunk!
2021. dec. 22. 14:28
6/19 anonim válasza:
Téged nem idegesítene, ha a kedvesed a feleségével élne egy házban?
7/19 A kérdező kommentje:
Tudja hogy nem jókedvemből teszem hanem kényszerből!
2021. dec. 22. 14:33
8/19 anonim válasza:
Beszélgettetek a közös jövőtökről? Ki hogy képzeli, ki mit tesz érte?
9/19 anonim válasza:
Mert más férfi van a közeledbe, aki bármikor levarrhat..
10/19 A kérdező kommentje:
A közös jövőről vele nem lehet beszélni, mert már lassan mániákusan az érdekli, hogy a volt ferjemmel milyen volt a kapcsolatom és hogy most hogy vagyunk. Hiába mondom bizonygatom hogy őt szeretem. Mintha ez nem is erdekelné.
2021. dec. 22. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!