Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két felé húz a szívem. mit tanácsoltok?
6 évíg voltam a párommal, az első lezárásoknál egyikünknek sem volt munkája, kb fél évíg otthon ültünk, akkor jelentkezett a sok probléma, mivel egész nap össze voltunk zárva. más,mikor csak este hazajövünk, kajat csinálunk pár órát elvagyunk, és másnap reggel munka. hétvégeket is jobban értékeltük. de a lezárások idején nagyon megromlott a kapcsolatunk, kb annyira, hogy elköltözött az anyjához. megbeszéltük, hogy néhány hétig nem keressük egymást. aztán amikor eltelt a néhány hét, már nem is akart visszajönni hozzám.
igen én is szörnyen viselkedtem, és ő is. de valahogy csak engem okol.
nem bántottam, nem csaltam meg, csak sok vita volt.
hónapokig kértem, jöjjön haza, kezdjük újra. nem akart. egy idő után már nem kértem, néha beszélgettünk facen. de ennyi.
aztán tovább akartam én is lépni, megismerkedtem valakivel, akivel mar majdnem 8 hónapja együtt vagyok.
a baj csak az, hogy nagyon hiányzik nekem a régi párom. bármennyire is jó az újjal, minden nap eszemben van a régi.
hiába nézünk filmet, főzünk együtt, vannak közös programjaink, minden tökéletes, illetve majdnem tökéletes.
érzem, hogy nem az, amire szükségem van, valami nem jó.
de hogy tudnám elfelejteni? hogy legyek túl rajta? a sok emlék, ami előjön. 6 év alatt annyi helyen voltunk, annyi mindent csináltunk, más hogy tudta túltenni magát ilyenen?
tudom, hogy amit érzek nem szabadna, nem szép a mostani párommal. nem tehetek róla.
Nem zártátok le még az elsővel.
Ő hogy viseli?
Van új párja?
Szerintem hagyd békén a mostani párod.
Ő max egy pótlék a szemedbe, de szerelmes nem vagy.
Hagyj magadnak időt, legyél szépen egyedül és tedd magad rendbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!