Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok erre az 1 hónapra?
Figyelt kérdés
A párom elutazott munka miatt több időre. Nagyon sokat beszélgettünk meg találkoztunk, de így hogy messzebbre ment dolgozni nem tud úgy telefon közelben lenni. Ti mivel ütitek el az időt ilyen esetekben?(1 hónapig dolgozna tőlem távol, de úgy ha tud haza jön hozzám)2021. márc. 8. 16:20
1/4 anonim válasza:
Hobbi, barátok, család, tanulás, munka.
Tudom, kemény dolgokat írtam most. Ezekről még lehet soha nem is hallottál.
2/4 anonim válasza:
osztom az egyes véleményét, foglald el magad nem kell függeni a másiktól, hogy most nincs veled. És akkor mi van?
3/4 anonim válasza:
Csinálnék szexi fotokat neki, edzenék, hajat festenék, meg örülnék hogy nincs a nyakamon kicsit fellélegeznék, mert tudom ugyis jön majd
4/4 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Csak ezaz első ilyen alkalom, hogy távol van. Köszönöm ezeket a megosztó véleményeket igyekszem minél több mindennel el foglalni magam!
2021. márc. 9. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!