Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tarthat egy életen át az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarthat egy életen át az igazi szerelem?

Figyelt kérdés
Vagy az is elmúlik idővel?
2021. dec. 19. 00:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom van rá matematikai esély, de szerintem nem. Nem láttam még ilyet. Manapság, a fiatalabb korosztálynál meg főleg nem, mert túl nagy a kényelem lecserélni az embereket.
2021. dec. 19. 00:16
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Ha eléggé szentimentálisak vagytok mindketten, és mindent elnéztek egymásnak és betegesen ragaszkodtok egymáshoz akkor lehetséges.
2021. dec. 19. 00:40
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

A szerelemet arra mondják, amikor oda vagy valakiért. Ha meglátod, hevesebben ver a szíved és amikor végre megcsókol akkor az idő megáll egy pillanatra. Na ez elmúlik mindig. Ez van.

De a szeretet megmarad. Ahogy a gyerekedet, anyádat szereted. Nyilván a párodat másképpen, de fent kell tartani a szeretet és az szerintem tarthat egy életen át.

2021. dec. 19. 00:44
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem tetszik a válaszom, akkor indokold meg mi a baj vele. A lepontozás annyira ciki. 1-es voltam. Egyébként meg a kérdésre válaszoltam. A lepontozás meg nem arról szól hogy neked tetszik-e a válaszom, hanem hogy hasznos volt-e. Azt tudtad-e hogy a világ tele van egyéni valóságokkal? Gondoltad volna hogy nem csak a te ici-pici világod az egyetlen? Képzeld el, tök szuper látni hogy mások meg máshogy gondolják. A lepontozásod meg szimplán a te kicsinyes énedet tükrözi. Légy hű önmagadhoz, és most is pontozz le! :) Előre is köszi.
2021. dec. 19. 01:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Én mindenkit célpontoztam.
2021. dec. 19. 01:30
 6/11 anonim ***** válasza:
35%

Igen. Ahol elmúlik pár év után az soha nem is volt igazi szerelem, maximum fellángolás.

Mi 12 év után is szerelemmel szeretjük egymást, és ez nem fog megváltozni. 20, 30, de 50 év alatt sem.

2021. dec. 19. 02:16
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Minden országban érvényes lehet ez, kivéve Mo.-t, ahol rengeteg a megcsalás, a válás, és tsi.
2021. dec. 19. 06:26
 8/11 anonim ***** válasza:
26%

Nem. Elmúlik. És a legjobb legnormálisabb esetben átalakul.

Amikor már átmegy teljesen tisztán-látásba. Amikor már értékelni és átértékelni tudsz mindent.

2021. dec. 19. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:
26%
8. Ott a pont. Erre írtam, hogy akik elég szentimentálisak, ők egymás rajongóik lehetnek. A másik meg az, hogy ez a rajongás nem szerelem, de sokan azt sem tudják mi is a szerelem. Sokszor egy kívülálló jobban látja hogy milyen egy pár, mint a tagjaik. A szerelem egy elektrokémiai folyamat, némi hormonnal keverve. Testi vágy az alapja, az ismeretlen, a titokzatosság, a felfedezési vágy. Idővel ezek ha tetszik, ha nem megszűnnek. Mint mondtam, marad a rajongás, de az már szellemi síkon működik. Viszont ezen nem akarok vitatkozni olyanokkal, akik állítják hogy 30 év házasság után is remegve szerelmesek a párjukba, ahol naponta 3 szex van, ahol a szerelem csak erősödött, ahol elképesztő szenvedés minden másodperc amikor nincs mellettük a szerelmük. Mindez 30 éven keresztül. :)
2021. dec. 19. 12:48
 10/11 anonim ***** válasza:

#8 vagyok.

Frankó akkor egy életképes emberrel azonos a véleményünk. #9. :)

Sokaknál pedig színjáték van egy idő után, az a tündérmesés mosoly meg tökéletes pár, vagy hihetetlen tökéletes családok, többnyire csak instán léteznek :) Amit kipakolnak.

2021. dec. 19. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!