Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tarthat a plátói szerelem?
Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 16:55
1/20 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de éveikg.
2/20 anonim válasza:
Nekem 2 évig tartott, aztan jött egy hús-vér szerelem és rögtön el is múlt.
3/20 anonim válasza:
Nekem 14 éves koromtól, 17 éves koromig tartott.
Szerelem volt első pillantásra,
sajnos csak az én részemről.
4/20 anonim válasza:
Nekem sajnos évek óta tart. Már sszínt is vallottam, már el is vagyok utasítva és nem múlik. Nem tudok rajta túllépni.
5/20 anonim válasza:
Fizikai távolság kell, és teljes kapcsolatmegszakítás. Nem lehet ezek nélkül. Amíg van kapcsolat és fizikailag jelen van, esélytelen, hogy el tudd engedni.
6/20 anonim válasza:
Ha rendszeresen találkozol vele, sok évig
8/20 anonim válasza:
Nekem volt egy, ami kb. 10 évig tartott. Voltak rövidebbek is, pár hónap, 1-2 év.
A jelenlegi 23 éve tart, de az egy nagyon boldog plátói szerelem, úgyhogy jól érzem magam benne, nem akarom, hogy vége legyen. Egyébként ez utóbbi nálam olyan, ami nem zárja ki, hogy közben másba is szerelmes legyek. A többi mind ennek az időtartama alatt volt.
Volt közben beteljesült szerelmem is, de nekem a plátói jön be jobban.
9/20 anonim válasza:
Amíg nem találsz olyat aki jobban tetszik.
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 🙂
Úgy látom, sokan éreznek így, mint én.
2021. okt. 20. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!