Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig tarthat a plátói szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tarthat a plátói szerelem?

Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 16:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Tudom nem nyugtat meg, de bizony nem vagy egyedül...
2021. okt. 20. 18:25
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

nem éri meg, ez a legtöbb, amit mondhatok.

nem éri meg éveken át lekötnöd az érzelmi energiáidat vkire, aki nem viszonozza.

a plátói szerelmek mindig azért annyira kínzóak, mert idealizálja az egyik a másikat.

és mivel sosem teljesül be, ezek az ideák makacsul uralkodnak az emberen.

pedig, akibe szerelmes vagy, nyilván nem egy perfect man, ahogy senki.

lehet, h. nem elég művelt, lehet, h. büdös a lába, lehet, h. nem segítene a házimunkába, lehet, h. bizarr szexuális preferenciái vannak, lehet, h. irigy a sikeres kollégáira, lehet, h. stb. stb.

engedd el... az élet rövid, és minden nap elcseszett, amikor olyan vki után vágyakozol, aki nem lehet a tiéd, és aki lehet meg sem érdemli, h. ennyi időt, érzelmet elpazarolj rá.

2021. okt. 20. 18:49
 13/20 anonim ***** válasza:
20%

látom, te olyanok válaszait értékeled csak, akik abban erősítenek meg, h. jó dolog a plátói szerelem és szenvedj még pár évet.

legyen így.

szenvedj.

2021. okt. 20. 19:19
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Évekig tartott minden plátói szerelmem,akkor is,ha nem egy helyen éltünk,dolgoztunk,stb.
2021. okt. 20. 19:20
 15/20 anonim ***** válasza:
44%
Asszem a platoi szerelem plato halalaval legkesobb mindenkepp elmult. Ez meg vmi okori gorog sztori ha jol emlekszem.
2021. okt. 20. 19:45
 16/20 A kérdező kommentje:
Kedves 13 # mindenkit felpontoztam. :)
2021. okt. 20. 20:01
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
#16 Ez igazan kedves toled. Amugy meg en azt mondom, be kell probalkozni, azt ha nem adja, tovabb kell lepni. De eveket elpazarolni arra, hogy varjuk, hogy esetleg a masik lep valamit, mikozben friendzone-olva vagyunk, na annak semmi ertelme.
2021. okt. 20. 20:03
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Legalább 1-2 évig tartott nekem mindig, sajnos mindig csak plátói szerelmeim voltak, sosem jött össze egyikükkel sem a kapcsolat, de visszatartottak attól, hogy mással ismerkedjek. Igaz nem is volt olyan, aki feledtetni tudta volna őket. :( Azért teljesen szerintem sosem múlik el, mivel a régi plátói szerelmeimet sem feledtem még el teljesen. Ha valamelyikük akarna tőlem valamit, még kost, sok év után is ugranék.
2021. okt. 20. 20:06
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Én 9 évnél tartok, majd szólok, ha látom a végét. Ezen kívül még volt egy 6éves.
2021. okt. 20. 23:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Örökké! 🦋
2021. okt. 23. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!