Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pénztelen férfi számíthat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénztelen férfi számíthat a legőszintébb szerelemre?

Figyelt kérdés
Mert nála kizárt hogy akármilyen kicsi de anyagi érdek miatt legyenek vele?

2021. dec. 15. 09:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Jah, a pénztelen férfiak, meg azok a nők, akik csúnyák, és nem hajlandóak főzni/mosni/takarítani/gyereket nevelni. Vagy mi....
2021. dec. 15. 12:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer itt a gyk-n írta egy lány, hogy egy 30 éves hajléktalanba szerelmes.

Írtam neki, hogy legalább senki nem vádolhat azzal, hogy gold digger vagy. :-))))

2021. dec. 15. 12:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
12# Incelek álma :)
2021. dec. 15. 12:29
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Ha nincs pénzed, hogyan akarsz nőt? Mármint, hogyan fogod fizetni pl. a randik ktg.ét
2021. dec. 15. 12:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Ő pont csak olyanra számíthat.
2021. dec. 15. 12:56
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ, mennyi idős és miért pénztelen. Ha pedig emiatt nem jön össze, a pénztelenség inkább tünet, mintsem ok. Úgy értem, hogy én simán összejönnék pl. egy nekem tetsző mentőssel, ápolóval, tanárral, akinek 200 alatt van a nettója. Ha viszont azért nincs pénze, mert elsz.arta az életét, és mondjuk 30 évesen is ott tart, aminél én már 20 évesen többet értem el, és emellé csak rinyál, nem tesz semmit, akkor nem fogok összejönni vele, és nem azért, mert keveset keres, hanem mert 99%-os eséllyel hiányoznak belőle számomra szerethető személyiségbeli kvalitások.
2021. dec. 15. 13:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már ilyet. De akár pénztelen, akár pénzes az ember a legőszintébb szerelem a legnagyobb kiváltság, ami keveseknek adatik meg. Szerencse kell hozzá.
2021. dec. 15. 14:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki az illető? Mennyire szórakoztató? Milyen potenciállal bír? Ezek mind fontos dolgok. Barátnőm évek óta együtt van egy nem ambiciózus férfival. El teng-leng a 40 körüli férfi. Van egy icipici lepukkant albérlete, sokszor nem dolgozik. Kutyát sétáltat, meg néha ebbe-abba be segít a főbérlőnek, így sokszor nem fizet vagy kevesebbet. Annyit dolgozik, hogy a kajája meg legyen. Ruhákat kap meg tud összeszedni. Magas, vékony minden jól áll rajta. A TB-t szociális alapon elintézte magának. Barátnőm mégis kitart mellette. Ő családot nem szeretne. A férfi mutatós és igen nagy szexuális teljesítménnyel bír. Barátnőm szívesen mutatkozik vele, viszi el autóval eseményekre pl vállalati vacsorára is elkísérte. A férfi nagyon kifinomultan tud viselkedni, olyan "úri embernek" tűnik. És hát a szex ami mindent visz barátnőmnél. Ajándékot sosem kap a férfitól, Ő viszont már vett neki sokszor. Kérdező: Minden az egyéniségen múlik.
2021. dec. 15. 17:53
 19/20 Senior Séf ***** válasza:
82%
Amikor 24 éve megismertem a második feleségemet, válás utáni legatyásodott állapotban voltam. A szülei kitagadták, mert azt hitték, a pénzükre hajtok, így ketten maradtunk a világ ellen. Azóta is imádjuk egymást.
2021. dec. 16. 16:52
 20/20 anonim ***** válasza:
43%
Az én pasimnak sincs pénze, méhis őt választottam a pénzes exemmel szemben. Én is dolgozom, nem szorulok a pasi pénzére.
2022. ápr. 17. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!