Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pénztelen férfi számíthat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénztelen férfi számíthat a legőszintébb szerelemre?

Figyelt kérdés
Mert nála kizárt hogy akármilyen kicsi de anyagi érdek miatt legyenek vele?

2021. dec. 15. 09:42
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
egyéb, írd le
44 szavazat
1 2
 1/20 anonim válasza:
36%
csöveseknèl a hìd alatt nem ùgy tűnik incelke
2021. dec. 15. 09:50
 2/20 anonim ***** válasza:
98%

#1 Miért lenne ettől incel? Nagyon frusztrált lehetsz.

Nemtől függetlenül, ha nincs semmid és valaki érdeklődik irántad, elég nagy a valószínűsége, hogy téged akar megismerni. De ettől nem lesz őszintébb a szerelem. Ugyanúgy hazudhat neked. Nagyon sok mélyszegénységben élő család van, mégsem felhőtlen a kapcsolatuk.

2021. dec. 15. 09:54
 3/20 anonim ***** válasza:
30%
Plátóit talán.
2021. dec. 15. 10:06
 4/20 anonim ***** válasza:
96%
Tegyük fel, hogy felnőtt emberekről van szó ha férfit írtál. Keresőképes az illető, gobdolom nem otthon tesped és várja a sült galambot. Amíg nem nekem kell eltartsam, és nem húz vissza anyagilag, addig nincs akadálya. 50ezer is pénz, nyilván nem a legtöbb, de a lényeg, hogy csináljon valamit, amivel közösen legalább tudunk valamennyit félre tenni,hogy együtt megteremtsünk magunknak minden "luxust". És nem csak azért írom ezt, mert nagy a szám, és én vagyok a mintanő. Párommal ebben a helyzetben vagyunk. Semmink sincs, egyikünknek sincsenek jómódú szülei, max adósságot örökölnénk. Másfél éve fejeztük be a sulit, azóta dolgozunk. Sok mindent fel tudunk közösen mutatni már. A legapróbb lehetőségeket is megragadjuk ha pénzről van szó, néha a belünk is kidolgozzuk. Mégis boldogok vagyunk, örülünk hogy vagyunk egymásnak.
2021. dec. 15. 10:15
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel a pénze de én nem fogom eltartani.
2021. dec. 15. 10:19
 6/20 anonim ***** válasza:
54%
Nem! Ugyanis imádom az izgalmas programokat, wellneselni, utazni, jól élni, szép környezetben....járni erre arra! Ilyesmik! - Ez penzbe kerül! Nekem rendben van, ha felezünk, de az ő részét nem fogom kifizetni.
2021. dec. 15. 11:01
 7/20 anonim ***** válasza:

Azért nem teljesen, mert ha nála nincs anyagi érdek, akkor is együtt lehetnek vele más felszínes okokból is. Akkor meg a külső és a menő belső tulajdonságok kerülnek előtérbe, amik ugyanúgy lehetnek felszínesek, mint a pénzhez való vonzódás. Az ugyanúgy nem mély szerelem, ha valakit jórészt a pénzéért(/hatalmáért/sikeréért/vagyonáért) szeretsz, mintha valakit jórészt azért szeretsz, mert jóképű vagy izmos, vagy mert olyan jó dumája és fellépése van, hogy egyből bizseregni kezdesz, ha meghallod a szavait.

Egyébként tisztázzuk a pénztelen szót szerintem is: A kérdező szerintem nem feltétlen a munkakerülő mélyszegényre gondolt, hanem "pénztelen" lehet ugyanígy egy nettó 250-et kereső és mondjuk 1 millió ft félretett pénzzel rendelkező ember is. Értjük, hogy nem szó szerint pénztelen, de nincs is olyan pénze, vagyona, ami extra vonzalmat váltana ki bárkiből itt.

2021. dec. 15. 11:02
 8/20 anonim ***** válasza:

Az egész felvetés egy abszurd dolog. Az őszinte szerelemnek soha nincsenek anyagi vonatkozásai. Ha már szóba kerül a pénz, ott az őszinteség megkérdőjeleződik.

Persze lehet ŐSZINTÉN szeretni valakit a PÉNZZÉÉRT. Csak gondolom, nem ez volt a kérdésed célja.

2021. dec. 15. 11:49
 9/20 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom, de ha mindenki a NEM-re kattintana, akkor előbb utóbb kitörne egy incel-lázadás. Szóval nyomok egy IGEN-t. Jobb ha láncon maradnak az indulatok.
2021. dec. 15. 11:50
 10/20 anonim ***** válasza:
Nézd, én dolgozom, igaz nem keresem magam halálra a nettó 215 ezremmel, de a párom is dolgozzon. Ha elmegy egy boltba mondjuk ott is kap valaki kb 180 körül vagy picivel kevesebbet. Ennyiből azért 2 ember elvan akkor is ha van hitel. De hogy érted a pénztelent? Nem dolgozol, vagy közmunkán?
2021. dec. 15. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!