Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok férfi van aki csak 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi van aki csak 25 körül talál először párt?

Figyelt kérdés

Ti nem tartottátok későnek?

Nekem most lett először barátnőm, bár sokáig azt hittem sosem lesz, ráadásul egy nagyon szép lányt ismertem meg. Szóval ennek örülök, mert sok fiúnak nem ad az élet ilyen szép lányt. Viszont kicsit bánom, főleg most hogy milyen jó dolog szeretve lenni, hogy nem tapasztalhattam meg korábban ezt. De eddig nem volt lehetőségem. Meg végülis jobb később mint soha:)

2021. dec. 10. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is 24 évesen lett először. Sokunknak nem sikerül előbb, bármennyire szerettük volna.
2021. dec. 10. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Akármilyen hihetetlen, a KSH erről mostanáig nem vezetett statisztikákat. Saját ismerősi körről tudok beszámolni, a legtöbben ilyenkor már túl voltak legalább valami diákszerelem félén, 10-bő 8-an mindenképp.

Ettől függetlenül nem vagy elkésve semmiről, és ne azon rágódj, hogy mi lett volna, ha 5 évvel korábban is van valakid, hanem élvezd a mostani helyzetet.

2021. dec. 10. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem ismerek olyan embert, akinek 25 évesen még újdonság lenne párkapcsolatban lenni vagy legalábbis szexelni
2021. dec. 10. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Fiamnak meg nem volt parkapcsolata. 25 lesz.
2021. dec. 11. 00:28
 5/9 anonim ***** válasza:

nekem 23 évesen volt először.

szerintem egyáltalán nem tipikus. a nagy többségnek mondjuk kb. 20 éves koráig összejön, a maradéknak pedig nagyon figyelnie kell arra, hogy az egyedül töltött évek alatt fejlődjenek a készségei, különben tényleg ott lesz 30 évesen egy 14 éves kamasz párkapcsolati tapasztalatával. azzal pedig tényleg nem lehet mit kezdeni.

2021. dec. 11. 01:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Jelen!

Alakuloban van az elso.

2021. dec. 11. 02:38
 7/9 anonim ***** válasza:

De kicsit kesonak tartom, de nem tudok mit kezdeni.

Szuleim elbasztak a nevelesemet, kutyakent kezeltek (kiskoromban jatszottak, de mire sulis lettem, nem foglalkoztak velem) nem tudtam soha beilleszkedni, illetve velem sosem lehet hosszan elbeszelgetni, stb.

Szoval vegleg elfogadtam, hogy ha nem jovok be senkinek, el vagyok ugy is egyedul

2021. dec. 11. 02:40
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Akinek 25 körül még nem volt nője, az csúnya vagy alacsony, és ez azt jelenti, hogy később sem lesz.
2021. dec. 11. 08:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátom 24 volt, mikor megismerkedtünk, előttem tudtommal csak járogatott valakivel gimiben egy pár hónapig. Ennek ellenére se nem csúnya, se nem alacsony. Legyél boldog a barátnőddel, ne görcsölj azon, hogy mi lehetett volna korábban.
2021. dec. 11. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!