Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi van aki csak 25 körül talál először párt?
Ti nem tartottátok későnek?
Nekem most lett először barátnőm, bár sokáig azt hittem sosem lesz, ráadásul egy nagyon szép lányt ismertem meg. Szóval ennek örülök, mert sok fiúnak nem ad az élet ilyen szép lányt. Viszont kicsit bánom, főleg most hogy milyen jó dolog szeretve lenni, hogy nem tapasztalhattam meg korábban ezt. De eddig nem volt lehetőségem. Meg végülis jobb később mint soha:)
Akármilyen hihetetlen, a KSH erről mostanáig nem vezetett statisztikákat. Saját ismerősi körről tudok beszámolni, a legtöbben ilyenkor már túl voltak legalább valami diákszerelem félén, 10-bő 8-an mindenképp.
Ettől függetlenül nem vagy elkésve semmiről, és ne azon rágódj, hogy mi lett volna, ha 5 évvel korábban is van valakid, hanem élvezd a mostani helyzetet.
nekem 23 évesen volt először.
szerintem egyáltalán nem tipikus. a nagy többségnek mondjuk kb. 20 éves koráig összejön, a maradéknak pedig nagyon figyelnie kell arra, hogy az egyedül töltött évek alatt fejlődjenek a készségei, különben tényleg ott lesz 30 évesen egy 14 éves kamasz párkapcsolati tapasztalatával. azzal pedig tényleg nem lehet mit kezdeni.
De kicsit kesonak tartom, de nem tudok mit kezdeni.
Szuleim elbasztak a nevelesemet, kutyakent kezeltek (kiskoromban jatszottak, de mire sulis lettem, nem foglalkoztak velem) nem tudtam soha beilleszkedni, illetve velem sosem lehet hosszan elbeszelgetni, stb.
Szoval vegleg elfogadtam, hogy ha nem jovok be senkinek, el vagyok ugy is egyedul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!