Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvosbőkhöz általában milyen végzettségű férfi való?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 22:42
21/25 anonim válasza:
#20 nekem pasim sincs, de biztos jobban tudod.
22/25 anonim válasza:
Én úgy voltam vele, hogy csak orvost ne férjnek. Én nem akartam még otthon is a szakmát hallgatni. Az én férjem művész, többet van itthon, mint én, de így a gyerekünkkel is többet tud lenni. Felüdülés hazajönni a munkából, teljesen ki tudok kapcsolni mellette. Életem legjobb döntése volt.
23/25 anonim válasza:
Én is orvosira járok, és nem szeretnék magam mellé orvos párt.
Lehet, csak nekem van rossz személyes tapasztalatom, de nagyon sok a beképzelt, sokszor egyáltalán nem komoly szándékúak. Amióta ide járok, folyamatosan próbáltam ismerkedni, sikertelenül.
Na meg fun fact: mindig az asszisztenssel csalják meg a feleségüket xd.
24/25 anonim válasza:
Nem a papír számít. Már nem a középkorban élünk. Az emberség sokkal jobban számít, mint egy rendszerben betöltött szerep. Nem azt kell nézni kinek milyen munkája papírja van, sőt ez idővel vàltozhat, mert párkapcsolatban az ember változásokon megy keresztül, így egy alacsony státuszú ember lehet magasabb státuszú, ha szeretteljes kapcsolatban él.
25/25 anonim válasza:
Mérnök vagyok és most fogok kezdeni olyan helyen, ahol sok orvossal is együtt kell dolgozni. Ki tudja, hátha összejön egy orvosnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!