Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Női válaszokat várok! Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női válaszokat várok! Te kihez húznál, ha szingli lennél és választanod kéne?

Figyelt kérdés

Ahhoz a férfihez, aki a tökéletes biztos pont lehet az életedben, ha megbecsülöd, tiszteled, és hűséges maradsz hozzá. Mert ő maximálisan hűseges lenne hozzád, anyagi biztonságot nyújtana neked egy életen át (nem háztartásbeliségre gondolok, csak arra, hogy mindegy, mennyit keresel, mellette bősegben fogsz élni). És elvenne feleségül, családot alapítana veled (ehhez helyezkedjetek olyan szemszögbe, hogy 30 alatti nő vagy, és szeretnél gyermeket). Cserébe ő is elvárja a maximalis hűséget, tiszteletet, és a nyugodt, harmonikus közös életet (nem tolerálja a mindennapos veszekedéssel tűzdelt kapcsolatot). Róla azt kell tudni, hogy "self made man", vagyis senki se tett alá semmit, diplomája sincs, mégis intelligens, és a hobbijából él, méghozzá jól él belőle.

A fenti személyhez húznál, vele akarnál ismerkedni, vagy inkább az alábbival?

A másik férfi szinte semmiben sem hasonlít. Ő sok minden lehet számodra, csak biztos pont nem. Lehet viszont egy szenvedélyes szerelem, egy vérpezsdítő szexuális partner, életed legnagyobb kalandja. Külsőre igazi álompasi, de anélkül, hogy sokat erőlködne a megjelenésével. (40 éves kora előtt nem akar gyermeket, és hát az nem holnap lesz, hogy betöltse a 40-et. Addigra te már abban a korban leszel, amikor már nem tervezel szülni, szóval családapát veletlenül sem lehet belelátni.) De a pillangók repdesnek a gyomrodban tőle, és forr a véred, ha csak rágondolsz. Úgy érzed, a világ végére is vele mennél, ha kettesben szöknétek.

2021. dec. 14. 10:53
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Visszolvasva úgy tűnhet, mint a fenti férfi egy unalmas, csúnya valaki lenne, de ez nem így van. Szép szál megjelenése van, és nem unalmas a szemelyisge.
2021. dec. 14. 10:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A elsővel tökéletesen leírtad a férjemet. És nekem ez jó, ahogy van, nem kell se több, se kevesebb. A második esetében a nagy lángoló forróság úgyis elmúlik és a végén csak egy megüresedett seggfejjé válik a számomra az ilyen ember. Csalódtam az ilyen típusokban. A férjem viszont boldoggá tesz a maga szerény és talpraesett jellemével. Biztonságot nyújt, gondoskodik a gyerekéről, szeret, megbecsül minket. Nekem ez a csendes szerelem "vált be", sosem cserélném le semmilyen don juannal egy alkalomra sem.
2021. dec. 14. 10:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Női válasz: nem unod még ezeket a hülye kérdéseket?

Egy nő sem bírja azokat a pasikat, akiknek az IQ-ja gyök kettő, ezek után nem mindegy neked?

2021. dec. 14. 10:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
akkor mi is a peoblema az 1. ferfivel? ha nem unalmas, nem csunya? nem igazan jott az, mik az arnyoldalai. szerintem miden normali no ot valasztana inkabb.
2021. dec. 14. 10:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az 1-est választanám.
2021. dec. 14. 10:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyes. Ezek a nagy lángolások hamar kialszanak, és nem marad utána semmi. Egyszer az életben jó, ha átéli az ember, mert tudni fogja, hogy hosszútávra a kevésbé lángoló, de tartós és mély kapcsolatot válassza.
2021. dec. 14. 11:15
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
4 Az 1.férfival az lehet a baj, hogy egy alárendelt csicska szolgát keres, aki munka mellett elvárja tőled, hogy mindent egyedül csinálj, mindenre bólogass, soha ne mondj ellent, mindent elvár és csak egy kis apanázst ad cserébe amennyit és amikor jónak lát HA mindent megteszel amit parancsol.Mivel hogy ő csak pénzt és hűséget ajanlott mindezért cserébe.Nekem ilyen kapcsolat sem kéne.
2021. dec. 14. 11:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha muszáj választanom, akkor mindenképpen az első. Nem pazarolnám el az életemet a második alakra.

De őszintén, én inkább várnék arra a férfira, aki rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal és értékekkel, mint az első, de lángolok érte. Nyilván nem vagyok hülye, és az a lángoló, perzselő szerelem lecsitul, de számomra nagyon nem mindegy, hogy ott volt-e valaha, vagy mindvégig egy langyos valami volt helyette.

Ja, és még annyi: ha párhuzamos ismerem a kettőt, de valamit már érzek a második iránt, akkor biztos, hogy egyiket sem választanám. Amíg tele van a fejem a másodikkal, egy önbecsapás lenne az elsővel ismerkedni (meg persze őt is átverném).

2021. dec. 14. 11:21
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

#7 én nem ezt tapasztaltam. A házimunkát megosztjuk, és sosem tezsünk nagy lépéseket anélkül, hogy ne beszéljük meg a másikkal. Sosem parancsoltunk még egymásnak, és van saját keresetem. A hűséget meg nem kiérdemeljük, hanem alap.

#2 voltam.

2021. dec. 14. 11:22
 10/13 anonim ***** válasza:
70%
Egyiket sem.
2021. dec. 14. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!