Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretnek egyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek egyesek csókolózós szelfiket felrakni facebook-ra?

Figyelt kérdés
Szerintem eléggé kínos és nevetséges, amikor felnőtt emberek a friss kapcsolatukat úgy akarják demonstrálni mindenki előtt, hogy telerakják smárolós szelfikkel a fb-t... kicsit olyan mintha másoknak akarnák mutogatni, hogy nézd, végre van valakim! Ráadásul a csókolózás, összebújás olyan intim pillanat, nekem nagyon fura hogy közben előkapják a telót, vagy direkt ezért csinálják...lehet én vagyok prűd, de szerintem nem tartozik másra, és nagyon erőlködés-szaga van....
2021. dec. 13. 10:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

8-as: juj, ez kellemetlen lehet, sajnálom :(

9-es: igen, ezzel én is igy vagyok, szeretem nézni mások kirándulós, bármiféle örömöt megosztó képeit, nem tölt el rossz érzéssel és irigységgel. Ezekre a smárolós képekre sem vagyok irigy, csak kicsit furának tartom.

2021. dec. 13. 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
8-as vagyok, semmi baj, én örülök, hogy van valakije, addig sem akar visszajönni. Én meg elvagyok egyedül, a gyerekkel.
2021. dec. 13. 11:46
 13/16 anonim ***** válasza:
#10 Te is értelmes lehetsz, ha egy óvodással barátkozol...
2021. dec. 13. 12:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Szeretik mutogatni, hogy jaj de szeretik egymást, aztán sokszor egyik napról a másikra eltűnik az összes közös fotó. De nagy volt a szerelem. :) Engem is zavar, nem szépek ezek a képek, nem vagyok kíváncsi rájuk. De ugyanígy vagyok még sok mindennel, unalmas a sok egy kaptafára épülő kép, pl az ahol egymás kezét fogják és csak ennyi látszik, meg a táj... Meg a terhességi teszt fotók, meg a millió fotó a pocakkal stb. Az emberek unalmasak, én emiatt már sokakat nem követek, aki ilyeneket tölt fel.
2021. dec. 13. 23:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled. És ráadásul mindig elképzelem ilyenkor, hogy mégis ezt hogy fotózhatták le. Megbeszélték, hogy 3-2-1, smároljunk, és akkor exponálunk? Nagyon gáz.
2022. márc. 13. 01:10
 16/16 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok. Félreértés ne essék, nekem sincs fent "smacizós" képem (sőt, kb. ha félévente posztolok bármit), de baromira teszek rá, hogy mások mit raknak ki.
2022. márc. 13. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!