Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki 10-14 éves és még sosem csókolózott, de már szeretne? Vagy ti mégnem vágytok a csókra ilyen fiatalon, lányok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 17:49
1/10 Mókusgyilkos válasza:
10 éves lányokat ne kérdezgess már.
12-14 esetleg de még ez is necces.
2/10 Mókusgyilkos válasza:
félre értések elkerülése végett: 12-14: erre kérdezzen rá. és NEM azt takarja h csókolgasson 12-13 éves kislányokat!!! :)
3/10 anonim válasza:
10 évesen a legót puszilgattam még, 13-14 évesen kezdtem el úgy érni, hogy foglalkoztatott a csók, általában ilyenkor még nem csókolózott egy rendes lány, aki nem járta még át az iskola összes fiúját, de azért vágyik rá.
4/10 anonim válasza:
haha én 16 voltam amikor először csókolóztam. szerintem ez se kell elkapkodni. vagyis ha nincs olyan akit szeretetből csókolnál meg akkor felesleges. semmiről nem késtem le szerintem ezért, mert nem smároltam le mindenkit részegen 13 évesen.
17L
5/10 anonim válasza:
3-mas vagyok a legós...:) én 17 évesen csókolóztam először...és hál Istennek ez 5 éve tart...
6/10 anonim válasza:
Te is visszajöhetnél akkor mikor már pelyhedzik a mellkasszőröd :) csak mert komment alapján úgy egy elékenyeztetett "brazil" 8 évesre hasonlítasz ;)
7/10 anonim válasza:
Én 15 vagyok és még nem csókolóztam. És nem mondanám magam csúnyának. Már volt,hogy közeledtek hozzám fiúk de vagy tuskók voltak vagy nem igazán tetszettek. Nem csókolóznék csak azért,hogy "túl legyek rajta" de azért nem bánnám ha végre jönne egy fiú az életembe!
8/10 anonim válasza:
En 14 eves vagyok es meg nem csokoloztam.Inkabb megvarom azt akit igazabol szeretek es o is engem.
9/10 anonim válasza:
Én 15 múltam és még nem csókolóztam. És nem bánom, hogy nem kapkodtam el annak idején 12-13 évesen:) Igaz, most várok az igazira, mert kittudja hol bujkál.:) (Csókra töbször is lett volna alkalmam, de vagy nem éreztem magam elég szerelmesnek, vagy úgy gondoltam, hogy ő nem érdemli meg :P)
10/10 anonim válasza:
Hogyne lenne...
Én is itt vagyok xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!