Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretnek egyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek egyesek csókolózós szelfiket felrakni facebook-ra?

Figyelt kérdés
Szerintem eléggé kínos és nevetséges, amikor felnőtt emberek a friss kapcsolatukat úgy akarják demonstrálni mindenki előtt, hogy telerakják smárolós szelfikkel a fb-t... kicsit olyan mintha másoknak akarnák mutogatni, hogy nézd, végre van valakim! Ráadásul a csókolózás, összebújás olyan intim pillanat, nekem nagyon fura hogy közben előkapják a telót, vagy direkt ezért csinálják...lehet én vagyok prűd, de szerintem nem tartozik másra, és nagyon erőlködés-szaga van....
2021. dec. 13. 10:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem savanyú a szőlő.
2021. dec. 13. 10:37
 2/16 anonim ***** válasza:
74%
Állítólag, aki ennyire látványosan demonstrálja a szerelmi életét, az jóval kevésbé boldog valójában, mint aki nem teszi ezt. Valahol olvastam.
2021. dec. 13. 10:45
 3/16 anonim ***** válasza:
26%
Csak nem irigy vagy? 😅
2021. dec. 13. 10:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nevetséges mondom ezt úgy, hogy kapcsolatban élek, és hamarosan házasodunk. De mindigis undorítónak tartottam, mikor nyilvánosan van kirakva az intimszféra. A szex utáni szelfi is ilyen. Baromira nem akarom ismerőseim ilyen pillanatait látni. Örülök, ha boldogak, mi is azok vagyunk, de nem a boldogság jele az, hogy leronbolod az intimszférádat, amit a másik féllel együtt kettesben kéne megélnetek 🤷🏼‍♀️

Amúgy sok minden lehet mögötte, mindenféle magamutogató kisebb-nagyobb deformitástól kezdve a bizonytalanságig. Ő dolguk. Én ki szoktam venni a követést ilyen ismerősökről, vagy ha csak udvatiasságból volt fent eddig, akkor törlöm.

2021. dec. 13. 11:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére engem ez nem érint, mert évek óta nincs facebook profilom. Minden közösségi médiaforrás a magamutogatásról szól, erre nem tudom, mi rácsodálkoznivaló van 2021-ben? :) Messengert üres profillal is lehet használni, mielőtt valaki azzal jönne. (vagy van Viber, Telegram / kismillió app, ami kiválthatja cukiberg zászlóshajóját)
2021. dec. 13. 11:07
 6/16 A kérdező kommentje:
3-as: nem, nem vagyok irigy, nekem is friss kapcsolatom van éppen :) de pont az ilyen fotókat látva gondoltam azt, hogy nekem eszembe nem jutna így mutogatni a magánéletemet. Amugy az is lehet, hogy az exüknek akarják a képébe tolni :-)
2021. dec. 13. 11:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik exem is kirakott ilyen smacizós képet az aktuális csajjal. Mit ad Isten, rövid idő múlva szakítottak.
2021. dec. 13. 11:14
 8/16 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek. Nekem a volt férjem, aki 41 !!!!! éves, minden héten kirakja a csókolózós "Szerelmemmel" című képeket, aztán meg jön hozzám sírni, hogy milyen szarul érzi magát a kapcsolatban. Hát ennyit a nagy szerelemről.
2021. dec. 13. 11:14
 9/16 anonim ***** válasza:
41%

#5 persze, lehet csak a messengert használni, de nekem pl az edzésekre fb csoporton keresztül kell jelentkezni. Plusz a baráti találkozók egy része is fb eseményként van kiírva, ahol megbeszéljük a programot, időpontot... Stb. És nem, 20-30 főt nem igazán veszel rá, hogy egységesen használjanak mást.

Egyébként nekem a magamutogatással sincs alapvetően bajom, ha nem intim. Szeretem látni ismerőseim sikerét, képeiket a kirándulásaikról, az új növényeikről, képesítéseikről, versenyeikről... stb.

2021. dec. 13. 11:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

#9 Jogos, most, hogy írod, eszembe is jutott, hogy van ilyen barátom, akit az óvoda (!) kényszerít fb csoport használatára. Néha nehéz kikerülni.

Ettől függetlenül azért lehet minimalizálni a beömlő szenny mennyiségét azzal, hogy nem veszünk fel ismerősnek boldog-boldogtalant és unfollowoljuk azokat, akikre nem vagyunk kíváncsiak*.

* Bár erre eleve jobb megoldás nem felvenni őket az ismerőslistára.

2021. dec. 13. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!