Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondolnátok arról a lányról, aki 18 még soha nem csókolózott? és ha szeretnétek mennyire számítana ez?
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 19:24
1/38 anonim válasza:
ide vele! Mármint a csajjal:) Örülnék ha én "taníthatnám" meg rá, mint ahogy remélhetőleg utána sok másra is. Sok oka lehet miért nem csinálta eddig, nem jött össze neki, nem akarta nyomikkal...
2/38 anonim válasza:
Nem zavarna. Sőt, lehet még örülnék is a dolognak:)
3/38 anonim válasza:
Nekem nem lenne ellenemre, mivel én sem csókolóztam még...Így talán nem is lenne ciki a dolog :)
20/f
4/38 anonim válasza:
Szerintem még jó is lenne, hogy nem csókolózott, mert megtaníthatnám... :) Főleg, ha szeretném, akkor semennyire sem számítana, igaz amúgy sem... :)
6/38 anonim válasza:
Az olyan lány a mai világban kincs:) És örülnék, hogy én lehetek neki az első.
7/38 anonim válasza:
Én 14 vok és énse csókolóztam még szerintetek az én koromba már mindenki túlvan rajta?
8/38 A kérdező kommentje:
19:30 Boldog Szülinapot:)
2010. jún. 26. 19:54
9/38 anonim válasza:
a második 19:29-es vagyok
Kérdező, a kérdésed alapján jól gondolom, hogy maga a kérdés rólad szól? :)
10/38 A kérdező kommentje:
Áh. Lebuktam :D
2010. jún. 26. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!