Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk mit gondolnátok arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit gondolnátok arról a lányról, aki 18 még soha nem csókolózott? és ha szeretnétek mennyire számítana ez?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 19:24
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Inkább engem ;)
2010. jún. 26. 21:27
 22/38 A kérdező kommentje:
Véleményeket is írhattok :D
2010. jún. 26. 21:30
 23/38 anonim ***** válasza:

21:27-es vagyok

Pontosan milyen véleményre gondolsz? :)

2010. jún. 26. 21:43
 24/38 A kérdező kommentje:

Hogy hogy fogjátok fel:)

Inkább jó vagy inkább rossz...

Kiábrándítő

2010. jún. 26. 21:51
 25/38 A kérdező kommentje:

francba ezzel a billentyűzettel...:D

folytatom: hogy kiábrándító* v megnyerő?

Erre gondoltam :)

2010. jún. 26. 21:52
 26/38 anonim ***** válasza:
A 19:29-es kommentemben már röviden kifejtettem. Mivel még én sem jutottam el az első csókomig, így nem zavarna. Személy szerint úgy vélem, hogy talán jobb, ha egy olyan személlyel történik meg az első, aki még szintén nem csókolózott. Egyrészt azért, mert ilyen esetben ugye mindkét fél tapasztalatlan, és talán könnyebb túlesni rajta. Ellenben ha olyasvalakivel történik, aki már nem először csókolózik, nos, az kiábrándító is lehet, mert nem tudhatod, hogy "megfelelsz-e" a másik személynek, nem csinálod-e nagyon rosszul...Szóval én örülnék, ha az én első csókom is olyan lánnyal történne, aki még szintén nem esett túl rajta. :)
2010. jún. 26. 22:03
 27/38 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Csak Én nem akarnom ilyen "essünk túl rajta" felfogással végigcsinálni:)

2010. jún. 26. 22:12
 28/38 anonim ***** válasza:
Természetesen én sem ilyen "módszerrel" szeretném, csak könnyebb volt így kifejezni magam :)
2010. jún. 26. 22:15
 29/38 anonim ***** válasza:

Betársulnék a kérdezésbe:) Én sem csókolóztam még. Fiúk mi a jobb ha elsőre esetleg bénázok és feltűnik a srácnak vagy ha előtte szólok h én még nem csókolóztam?

18/L

2010. jún. 26. 23:08
 30/38 anonim ***** válasza:

22:15-ös vagyok ismét :)

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:08

Szerintem semmiképp sem érdemes elmondani...azzal kínos pillanatokat lehet megúszni. Ha esetleg rosszul is csinálnád, azt a fiú úgyis észreveszi, és nem teszi szóvá, hanem megpróbál a "helyes irányba terelni". Ha pedig olyan személlyel történne az első csókod, aki még szintén nem csókolózott (mint pédául én:D ), azzal csak még jobb a helyzet valamivel, ugyanis nem kell tartani egymástól, hogy vajon jól csinálja-e az egyik vagy másik fél.

2010. jún. 26. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!