Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondolnátok arról a lányról, aki 18 még soha nem csókolózott? és ha szeretnétek mennyire számítana ez?
21:27-es vagyok
Pontosan milyen véleményre gondolsz? :)
Hogy hogy fogjátok fel:)
Inkább jó vagy inkább rossz...
Kiábrándítő
francba ezzel a billentyűzettel...:D
folytatom: hogy kiábrándító* v megnyerő?
Erre gondoltam :)
Köszi:)
Csak Én nem akarnom ilyen "essünk túl rajta" felfogással végigcsinálni:)
Betársulnék a kérdezésbe:) Én sem csókolóztam még. Fiúk mi a jobb ha elsőre esetleg bénázok és feltűnik a srácnak vagy ha előtte szólok h én még nem csókolóztam?
18/L
22:15-ös vagyok ismét :)
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:08
Szerintem semmiképp sem érdemes elmondani...azzal kínos pillanatokat lehet megúszni. Ha esetleg rosszul is csinálnád, azt a fiú úgyis észreveszi, és nem teszi szóvá, hanem megpróbál a "helyes irányba terelni". Ha pedig olyan személlyel történne az első csókod, aki még szintén nem csókolózott (mint pédául én:D ), azzal csak még jobb a helyzet valamivel, ugyanis nem kell tartani egymástól, hogy vajon jól csinálja-e az egyik vagy másik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!