Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, amit érzek?
Figyelt kérdés
Volt egy srác, akit lassan 3 éve, hogy megismertem. Ismerkedős fázisban tartottunk, amikor is eltűnt. Se szó, se beszéd és többet nem jelentkezett. Letörölt minden honnan is. Zárójelben tudni kell róla, hogy egyébként nem az a tipikus belevaló srác, kissé félénkebb típus. Ezért is furcsálltam ezt az egész eltűnés dolgot. Azóta volt egy párkapcsolatom, ami 1,5 évig tartott, de az idő alatt is rengetegszer eszembe jutott és a mai napig hajt a kíváncsiság, hogy miért lépett le. Anno úgy voltam, hogy én nem fogom nyaggatni, ha tényleg annyira akar valamit majd keres, de nem így lett. És, hogy ezt miért írom le? Mert ő volt az első olyan fiú az életembe, aki annyira, de annyira megfogott, hogy az nem igaz. Az érdekes pedig az, hogy nem tipikusan a zsánerem. Személyisége végett se ( félénk, kevésbé tökös típus) és a külseje végett se. De valamiért annyira szépnek látom őt és a mai napig köt hozzá valamilyen érzelem, pedig ha azt nézzük annyira nem is volt lehetőségem rendesen megismerni. Viszont mégis annyira vonz.2021. dec. 12. 19:31
1/7 anonim 

válasza:

Nem mindegy?Nem kellettél neki. Azóta, már lehet, hogy kapcsolatban él.
Felejtsd el.
2/7 anonim 

válasza:

Először azt tisztázd magadban, hogy nem csak azért vonz-e mert eltűnt, lelépett, ezáltal egy rejtélyt, misztikumot hagyva maga után. Minket nőket sokszor csesztet, ha végül nem kellünk valakinek és felkelti az érdeklődésünk ez az elérhetetlenség. Vagyis az egót. Ha nem innen fúj a szél, hanem tényleg érzelmi szálak fűznek hozzá (na de miért is? Mi van benne számodra? Mit érzel a szívedben iránta stb.) akkor már lehet mélyebbre menni a témába. Biztos vagyok benne, hogy megvan az oka az eltűnésének
3/7 A kérdező kommentje:
Már az ismerkedésünk alatt is oda meg vissza voltam érte. Az eltűnése meg pluszba rátesz egy lapáttal ezekre az érzésekre, amik bennem vannak. De a józan eszem meg tudja nagyon jól, hogy én nem erre a pasi típusra vágyom, de valahogy mégiiis annyira azt érzem, hogy kell nekem.
2021. dec. 12. 19:48
4/7 anonim 

válasza:

A józan eszed mi miatt mondja azt, hogy nem erre a típusra vágysz? Az eszünk nem tudja mire vágyunk, csak a belső érzéseink és a szívünk tudják az igazságot, márpedig te magadban érzed, hogy ő vonz… és csak erre szabad hallgatni.
5/7 A kérdező kommentje:
Igazad lehet….
De valahol félek is, hogy nem akar semmit már. Nem egyszer megfordult a fejembe mostanában, hogy ráírok és megkérdezem mi történt, hogy így eltűnt. Csak nem tudom..kicsit félek, hogy vissza se írna, főleg úgy, hogy nem vagyunk még csak ismerősök se, semmilyen platformon.
2021. dec. 12. 21:17
6/7 A kérdező kommentje:
Meg hát azóta már eltelt 3 év. Lehet már el is felejtett…vagy tényleg van már valakije.
2021. dec. 12. 21:17
7/7 anonim 

válasza:

Ha nem ír vissza, akkor legalább tudod hova tenni a dolgot, ha igen, akkor is🤷🏻♀️ Mindenképp kapsz egy “választ” Nem volt olyan történelmetek szerintem, hogy félned kelljen, vesztenivalód tuti nincs, mivel jelenleg sem az életed része
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!