Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom pontosan, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom pontosan, mit érzek. Hogyan jöhetnék rá?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit két hónapja ismertem meg. Már az elején tetszett és jókat beszélgettünk, viszonylag sokat találkozunk és randizunk. Azonban ő elég hamar szerelmet vallott nekem, és innentől kezdve elkezdett frusztrálni a dolog, hogy nálam még nem alakult ki. Szeretek vele lenni, amikor együtt vagyunk, repül az idő, és sokat is gondolok rá egész nap, de nem tudom eldönteni, hogy pontosan mit érzek, és félek attól, hogy meg fogom bántani, ha nem alakul ki. Hogyan jöhetnék rá, hogy mit is érzek pontosan?

2021. ápr. 14. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Ha meglenne a szikra, nem gondolkoznál ezen egyáltalán.
2021. ápr. 14. 12:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Vonzalom az teljes mértékben van.
2021. ápr. 14. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Eddig mindig azonnal szerelmes lettél?
2021. ápr. 14. 12:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Változó. Volt amikor pár hét, volt amikor több hónap kellett.
2021. ápr. 14. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!