Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akar sok férfi szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar sok férfi szép barátnőt magának?

Figyelt kérdés

2021. dec. 10. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%
Mert elszeretik őket.
2021. dec. 10. 23:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem ezt a dolgot és azt az önvigasztalást sem, hogy okos nővel nem kezdenek a férfiak. De, 100-ból 99 férfi kezd az okos és szép nőkkel, maximum koppan. A jégkirálynőket nem szeretik a férfiak.
2021. dec. 11. 02:30
 13/17 anonim ***** válasza:
39%

Egy szép nő korlátlan mennyiségű férfiből válogathat. Egy értelmes, ámde átlagos férfi minek alázza rommá önmagát, hogy elutasítás sorozatokba verje magát? Egy fullos nőhöz egy átlag fickó harmatos. A jó nők többsége kimaxolta az egót, így értelmes kapcsolatra alkalmatlanok.

A másik: állanó diéta, állandó önkontroll, az átlag nők vidámabbak, jobbak az ágyban. Tapasztalat.

2021. dec. 11. 10:08
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
jó nő nem mindenkinél ugyan az.. Nálam a 20 kiló sminkes nem jó nő!
2021. dec. 11. 13:50
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
Azért van a halmazoknak metszése, szóval vannak olyan nők, akikre bárki azt mondja hogy okés. Te valmi piaci ribncra asszociálsz, nem, azok tényleg nem jó nők, esetleg a saját ligájába játsszó paliknál. Primitív ösztönlények meg nem sok vizet zavarnak
2021. dec. 11. 13:55
 16/17 anonim ***** válasza:
43%

Próbálom körüljárni a témát és nem légből kapottan általánosítani. Fogok általánosítani, csak alá fogom támasztani, hogy miért gondolom így és ennek milyen okai vannak.

Hagyjuk ezt a mindenkinek más a szép típusú hülye dumát. Alapvetően 3-féle nő van szerintem. Aki szép és egyértelműen az, mindenki megmondja rá, hogy igen, ő szép. Vannak a véleményes esetek, valakinek tökre bejön, más meg azt mondja, hogy neki nem kell, neki az előbbi eset kell. És vannak a rondácska lányok, ha nekik lesz párkapcsolatuk, akkor ott nem a külső lesz a hangsúlyos, nem azért szeretik meg őket főként vagy ha esetleg mégis, akkor sokkal kisebb erre az esélyük, mint az előző két esetben.

TELJESEN más impulzusok érnek a különböző kategóriákba tartozó lányokat. Egy szép lány felé folyamatosan kezdeményezések vannak, udvarolnak neki non-stop kb, keresik a kegyeit, igyekeznek felé stb stb. Ő meg abban a helyzetben van, hogy ezt kiélvezi illetve ezt tartja "normálisnak", hiszen egész életében ezt kapta mindenkitől. Ez ellen a helyzet ellen igazából nem is lehet tenni, ebben szocializálódott, gyakorlatilag e körül forog az élete is, hiszen bármikor olyan lehetőségeket tud nyitni maga előtt, amit csak akar szinte. Ez akkora lehetőség, hogy h*lye lenne nem kihasználni ezt valaki. Ezen hatások miatt az egója tényleg az egekben lesz ezeknek a lányoknak és borzasztóan eltorzul a személyiségük, idegesítő, kontrollmániás és hatalmas arcú p*csákká válnak. Hiába szépek, a személyiségüknek annyi, nem lehet velük egészséges párkapcsolatban lenni, csak tönkremész mellettük.

Nekem volt már egy ilyen párom, igazából én sem tudom, hogy miért jött össze velem, valami megfogta bennem :D Egy kínszenvedés volt vele az első pár hónapnyi rózsaszín köd után, akkora egója volt, hogy egy egészséges gondolat nem hagyta el a száját, állandóan saját magát ajnározta, istennek képzelte magát stb. Az ágyban maximum átlagos volt, nem volt semmi extra. Na mindegy, a lényeg, amit most el akartam írni, hogy igenis van létjogosultsága annak az általánosításnak, hogy a szép lányoknak: nagy az egójuk, nem akarnak semmit letenni az asztalra, mert a külsejük által mindent megkapnak stb. Gondolkodjunk csak logikusan, ha valakit érnek ezek a hatások, amiket fentebb is leírtam, abban szocializálódik, hogy a fiúk folyamatosan kinyalják a s*ggét, csak azért, mert jól néz ki, akkor az nem egy egészséges, kiegyensúlyozott irányba viszi őket. Lehet hőbörögni, nyilván vannak kivételek is, de értsétek meg, hogy olyan kijelentéseknek, amik 100ból 98 emberre igazak, azokat muszáj megfogalmazni, mert hasznosak az adott minta elemzése szempontjából. De úgy látom, hogy általánosítani már bűn, hiába igaz 98%-ban, intelligens ember meg tudja, hogy vannak kivételek, meg is lehet adni az esélyt, csak aztán meg jön a koppanás.

2021. dec. 11. 21:53
 17/17 anonim ***** válasza:
30%
16 Teljesen igazad van!
2021. dec. 11. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!