Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a nyakkiszivas? Mihez lehet hasonlítani?
Van aki kedveli ezt és van aki nem. Attól függ, hogy mennyire érzékeny a nyak, és erogén zónaként is funkcionál-e. Ez mindenkinél más.
Leírni ezeket nem lehet, a karos példa pedig szar, mert ott egész más típusú bőr van.
Ilyen sok tapasztalatod van?Szívtad ki/szívták már ki a nyakad?
3.
Igen, mindkettőre volt példa. Igaz, hogy relatíve régen, de volt. És rohadt jó érzés csinálni. Fordítva már inkább semleges, mert az én nyakam nem érzékeny.
Hasonló, mint a sima harapdálás, azzal a különbséggel, hogy olyan nyomokat hagy maga után, amiket normális ember nem mutogat.
Rohadt ciki, mikor egy kulturált helyen megjelenik valaki és a lila foltokról a nyakán üvölt, hogy előző nap jól meg lett baszva. Tinik szoktak ezzel menőzni, felnőttként eléggé szánalmas.
Én imàdom ha nekem csinálják, mert nagyon erogén zónám a nyakam. Teljesen beindít. Kb mint mikor a mellbimbómat szívogatják.
De a folt sajnos tényleg ciki, úgyhogy vigyázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!