Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés az amikor látsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az amikor látsz egy idegen embert, és úgy érzed, hogy volt már közötök egymáshoz? Egyáltalán tényleg létezik ilyen?

Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Leírtad milyen érzés... létezik ilyen, emlékeztet valakire a tudat alattidból és átfut rajtad az érzés még akkor is ha nem tudod kire.
2021. okt. 29. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Megtörtént velem, úgy éreztem, muszáj megismerkednem vele. Iszonyatosan vonzott valami hozzá, felé. Ma már együtt vagyunk. Kiderült még akkoriban, hogy közös a szenvedélyünk.
2021. okt. 29. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt nem szoktam érezni, hogy volt már közünk egymáshoz. Olyan már volt, hogy azt éreztem, mintha mindig is ismertem volna, pedig akkor ismertem meg. Ez az első látásra szerelemnél szokott nálam előjönni. Két ilyen volt az életemben. Valószínű ilyenkor tényleg emlékeztet valakire, akihez kötődtem és azért is leszek első látásra szerelmes. De az tuti, hogy nem az apámra!
2021. okt. 30. 00:48
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Ilyenkor van az, hogy az egyik félnek tuti párja van ..
2021. okt. 30. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Én éreztem már így, neki nem volt párja, nekem igen. Szeretőm volt 6 évig. Mai napig szeretem.
2021. nov. 24. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen helyzetben, a legszebbnek és legjobbnak láttam őt.

Másfél évig szenvedtem miatta mert már volt párja. Nyomoztam utána ismerősőktől sokminden kiderült, többek között hogy valójában egy pökhendi és számító elkényeztetett vallásos jéghercegnő. Na bumm !

Teljesen ledöbbentem és elég hamar elfelejtettem az egészet.

Érdekes, mert első látásra úgy éreztem hogy ő lehet az igazi.

2021. nov. 24. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem többször is volt ilyen.

A jelenlegi kiszemeltembe is így szerettem bele tavaly, és aki előtte volt, vele is így volt (belőle kiszerettem pár év után, mikor megláttam a jelenlegit).

2021. nov. 24. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nőknél gyakori ez amikor egy titokzatos elvont ferfit latnak.
2022. júl. 30. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!