Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán hűség?
Soha egyetlen párom nem csaltam meg (és nem azért, mert nem volt lehetőségem)
F
2/
Nekem sokszor azzal jönnek,hogy úgy is megcsalja az egyik a másikat ha nem előbb akkor utóbb.Meg annyira szabados lett minden bár lehet azért érzem ezt mert sajnos az internettel jobban rá látok mindenre meg sok olyan emberrel beszéltem a nete,akik inkább csak egyszer élünk és azt használjuk ki dolgot hirdetik.Bennem vegyes érzések vannak vagy inkább már zavarodottság de a megcsalást én sem szeretem.
@4: ez nem igaz!
Van egy relatív hangos, és látható kisebbség, akiknél valóban megy a fűve-fával, orrba-szájba, ahol mindennaposak az egy éjszakások, majd később a párkapcsolat megcsalással.
Ez kb a gimitől megfigyelhető már, aztán ez megy az egyetemistáknál, és persze, az a régeg aki eddig így élte az életét, az folytatja később is (nők, és férfiak vegyesen).
De összességében ez minden csoportban a kisebbség. Azért tűnik látványosnak, mert ők azok, akik szem előtt vannak. Arról senki nem beszél, hogy a baráti társaságomban 5-6 pár el van megcsalás nélkül, de arról mindenki tud, ahol mindketten orrba szájba csinálják a másik háta mögött.
Megcsalás mindig is volt, ez nem egy újkeletű dolog, de nem hiszem, hogy akár most, akár régen igazán tömeges méreteket öltene.
Sőt! Manapság a szabados világban sokkal könnyebb szakítani/válni, nincs is igazán sokszor szükség a megcsalásra, simán kidobod a másikat, úgysem vagytok még házasok, ha mégis, akkor nem szól meg a család, a falu, nem isten színe előtt köttetett, örökké tartó frigy minden fél évnél hosszabb kapcsolat, akar a fene megcsalással szórakozni, amikor kidobod, és mehetsz isten hírével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!