Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kamaszkori szerelem hiánya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamaszkori szerelem hiánya okozhat később gondot?

Figyelt kérdés
Ha nekem kimaradt attól függetlenül lehet boldog kapcsolatom? Fiú vagyok.
2021. dec. 8. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz,ha találsz egy megfelelő csajt.Nekem is kimaradt,és most 40éves fejjel pótlom.
2021. dec. 8. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kimaradt. Semmi gondot nem okozott a későbbi párkapcsolataimban, hogy gimis koromban kimaradt. 28/N
2021. dec. 8. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Később fogsz csalódni. Ennek örülni kell.

Viszont egy szép emlékkel kevesebb, a méreg másik serpenyőjében!

2021. dec. 8. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem okozott gondot, így lehetséges. Elsősorban tőled függ, mennyire stresszelsz rá, milyen hatással van rád.
2021. dec. 8. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem okozott gondot, viszont így visszanezve, 23 évesen, az első párkapcsolatban meg inkább lanykent viselkedtem mint felnőtt nőként, kevésbé tudtam, mit akarok, stb, ez mind a tapasutalatlansagbol fakadt. De nagy hátránya nem volt. 26,5 évesen ismertem meg a férjem, addigra azért változtam.
2021. dec. 8. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
igazából mindent jobb fiatalon megtapasztalni, sok dolgot tinikorban.. A párkapcsolat nem csak szerelem és boldogság, illetve a csalódást szakítást kell tudni kezelni.. nehezebb 20 felett ,de majd rá jössz.
2021. dec. 8. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!