Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan szerelem ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan szerelem ami kamaszkortól (kb.13-14-15 éves) egészen felnőttkorig kitart? Olyan hogy házasság, meg gyerekek? Létezik? Lehetséges?

Figyelt kérdés

2014. jan. 10. 20:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hogyne.
2014. jan. 10. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen. De ne feledjük, hogy nagyon ritka.
2014. jan. 10. 20:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés, ha vigyáztok egymásra együtt változtok és ezt a másik is megérti felfogja lehet.
2014. jan. 10. 20:47
 4/13 anonim válasza:
100%
Nálunk ez van :) 7 éve vagyunk együtt, van 3 gyerekünk. Ő 26 éves, én 23 :)
2014. jan. 10. 20:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Értem. :) Mert most van egy barátom és hát összetartók vagyunk meg megbeszélünk mindent, romantikázunk, még nem csókolóztunk,de ölelgetősek vagyunk mindketten. Én olvasgatni szoktam a horoszkópokat, és ott azt írta erre a kapcsolatra hogy ha megegyezünk meg ilyenek akkor hosszútávra is szólhat. Én bika 13, Ő szűz 14.
2014. jan. 10. 20:51
 6/13 anonim ***** válasza:

én 14 voltam ö 15 mikor összejöttûnk. Ennek már lassan 5 éve. Mindketten bikák vagyunk.

Szenvedélyes kapcsolat. Megvan a maga jó és rossz oldala!

Hogy mi lesz ebböl késöbb? Nem tudom! Egy dologra megtanított az élet, mégpedig, hogy soha ne igyak a medve börére...

Néha rohadt nehéz, néha meg olyan mint a levegövétel...

Én is és ö is szeretnénk, ha ez nem múlna el soha:)

2014. jan. 10. 21:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Valószínűsége? Mondjuk 1 a százezerhez. Szóval ne fogadj rá nagy összegben :)
2014. jan. 10. 21:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet elmúlik, de ne aggodj ! :) Az emlék örök és maradandó lesz:)
2014. jan. 10. 21:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát, mi még csak 1 éve vagyunk együtt, de komolynak érzem a kapcsolatunkat, de nem lehet tudni, nem tervezünk nagyon előre, mert nem akarunk esetlegesen csalódni. Viszont nagyon jól megvagyunk, alkalmazkodunk egymáshoz, már abból kifolyólag, hogy ő már leérettségizett én meg csak most kezdtem a középiskolát. A horoszkópban nem hiszek. Mondják nekem, hogy hú de jó, vízöntő vagy, sok művész vízöntő, akkor biztos sikeresen el tudok helyezkedni ezen a pályán, de ha sikerül, azt nem amiatt, mert vízöntő vagyok.
2014. jan. 10. 21:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Az én környezetemben is van hasonló. Ott picit később, 17 évesen jöttek össze.

Ma már 10 éve vannak együtt, 6 éve házasok , 3 gyerekük van. Boldogok.

2014. jan. 11. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!