Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elfojtandó szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfojtandó szerelem?

Figyelt kérdés

Én vagyok apu. Megismertem valakit, nőt, sajnos belézúgtam.

Közben van egy feleségem, meg gyerek.

Feleségemmel szerzetesi kapcsolatban vagyunk vagy 10 éve. Békében, tisztességben elvagyunk, de ugye bizonyos dolgok hiányoznak. Igen, próbáltam már helyre tenni, vagy eddig elfolytottam a hiányzó dolgok érzését, elfoglaltam magam.

El kell fojtanom a másik iránti érzést, mert az erkölcsileg helyes?

Vagy az a korrekt, ha - akár az új érzelemtől függetlenül - szépen, még lehet békében elbúcsúzik apa-anya?

Vagy ... most még végülis friss a dolog: hagyjam, hátha lecseng magától? Hogy mondjuk karácsony után, ha még eszembe jut a másik, csak akkor számít?

És egyáltalán, kivel beszéli meg az ember az ilyesmit, a haverjával? Szakemberrel?

Nem vagyok rendben, azt hiszem nem akarom elfojtásban leélni az életem. De az az elvárás, hogy rendes legyek, családos.

Félrelépés nem történt, csak erős érzelem eddig, Ámor lövöldözött össze-vissza. Fontos, hogy nem a "farkam után" megyek most, hanem inkább szivem után. Szal nem egymásrahevültünk a titkárnővel.

2021. dec. 7. 20:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%

Ezért kár volt megházasodni is meg gyereket csinálni is.

40 éves alsó korhatárt szabnék a házasságkotéshez.

Undorítóak az emberek.

2021. dec. 7. 20:48
 2/12 A kérdező kommentje:
ezt most magyarázd meg
2021. dec. 7. 20:51
 3/12 A kérdező kommentje:
igazad van, nagyon gáz, megyek, felkötöm magam miattad
2021. dec. 7. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Minek azert elkotelezodni meg egy eletre gyereket vallalni ha kozben x év mulva az ember más után csapong.

Eleve a hazassagot kellene épiteni, a szexualis problemakat megoldani meg stb

Es mindenekelott ugy elkotelezodni hogy vállalni egy eletre.

Vagy bele kene komolyan foglalni a az anyakonyvbe hogy ki szerzodik 3 évre, 10 évre, ki 20 ra.

Lehetne rovidtávu házasságkotes is.es akkor a nok mindig tudnák hogy 3 vagy 10 éves vagy 20 éves kolyokkel fog egyedul vergodni aztan.

Egy hazassag arrol szol hogy a felek egyuttes erovel megoldjak a problemakat meg a stb. Konnyu a sz.rban hagyni a masikat es mások utan kajtatni lógó nyelvvel.akit még nem amortizáltak le.

2021. dec. 7. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Te mit teszel meg a feleségedért,hogy ne ez legyen?Neki is van ennyi szabadideje azon filózni mikor zúg bele egy casanovába?Te mit segítesz neki azon kivúl,hogy le tudod a munkát 2 percig kommunikálsz a gyerekkel meg ő van.Elvitted csak úgy vacsorázni,színházba vagy bárhová.Az ilyen embernek nagyon sok ideje van,hogy képes belezúgni másokba.Fordított helyzetben,te mit éreznél?Mert itt csak az őnző rinya megy,senki nem mondta,hogy könnyű a házzasság,de azért tenni kell.Könnyebb egy újba beleülni,mint egy régit felturbózni.
2021. dec. 7. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

Jó azért a házasság nem egyszerű dolog, a többség nem úgy vág bele, hogy elválik. Akkor még komolyan gondolod, de aztán telik az idő, változtok, másra vágytok. Nyilván meg kell próbálni javítani, de ha nem megy békében el kell válni egymástól.

Kérdező a te házasságod válságban van és ha el is fojtos a mostani érzéseid, majd jön újabb. A feleségeddel le kéne ülni beszélgetni, hogy hova tart a kapcsolatotok és ki mit vár a másiktól, meg úgy általában az élettől.

2021. dec. 7. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Mi az,hogy igazad van felkötöd magad és másra fogod.Ennyire gyáva vagy,hogy még ezt is másra kened,mert neked szar.
2021. dec. 7. 21:09
 8/12 A kérdező kommentje:

nincs leharcolva, stb. lazán elvan, közösen gondoskodunk a háztartásról. A szex és intim kommunikáció nem működik. Egyszer már majdnem elváltunk, sőt többször. Most kb béke van. Csak a családra való tekintettel, és az örök reménykedés miatt vagyunk együtt. Meg mert béke van. És könnyebb az elfojtásban élni, mint felvenni egy konfliktust. Bár így meg magammal vagyok konfliktusban.

Mindegy, tényleg megnézzük karácsony után, hogy hátha elfelejtem. De ettől függetlenül valszeg meg kell majd hozni a döntést, hogy maradunk így, vagy úgy. Megpróbáljam még egyszer rendbe tenni, stb.

2021. dec. 7. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Mennyire friss? Ha arra számítasz, hogy az ünnepek alatt elmúlik, akkor az túlzottan nem is nagy szerelem. Azzal nem érdemes foglalkozni, csak kivárni, hogy elmúljon.

Ha meg régebb óta tart, akkor meg nem fog egy-két hét alatt elmúlni.

2021. dec. 7. 21:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérdező. Mennyi ideje vagy szerelmes?
2021. dec. 7. 21:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!