Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegényen sosem lehet az ember felhőtlenül szerelmes ?? 25N
Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 21:45
1/11 anonim válasza:
Barátnőm családja szegény, mégis vele vagyok
2/11 anonim válasza:
Van megoldás, tanulj, szerezz jobb munkát. (Nem kell felsorolni a kifogásokat, úgy sem olvasom el.)
3/11 anonim válasza:
Szerintem lehet, a szerelem nem függ össze a szegénységgel.
Miért gondolod így?
4/11 anonim válasza:
37/F incel a megoldás erre a problémára.
5/11 Noren1989 válasza:
#3mal egyetértek. A szerelem egy érzelem, papíron nem kötött feltételekhez.
6/11 A kérdező kommentje:
2 Dolgozom, tanulnék én de nem engednek el. Ha meg be se járok úgy érdekes lenne…..
3 Hiába dolgozok nemtudok segíteni páromon, ő is dolgozik pedig. Együtt lenni se tudunk így.
Elég kilátástalan így.
2021. dec. 6. 21:52
8/11 A kérdező kommentje:
5 Hiába vannak meg az érzelmek ha ilyen problémákba ütközünk állandóan…. Sajnos
2021. dec. 6. 21:54
9/11 anonim válasza:
Lehet ám éjszakain vagy levelezőn is tanulni, persze értem én hogy jó a langyos húgy is.
10/11 A kérdező kommentje:
9 Folyamatos műszak mellett semmit nem érek a levelezővel sem, ha mindig máshogy jön ki a szabadnap , nem péntek-szombat. A munkát pedig nem adhatom fel mivel ha szegényen is, de abból élek.Kötekedj mással kérlek.
2021. dec. 7. 03:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!