Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen barátnőt szeretnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen barátnőt szeretnél inkább: falusi vagy városi lányt?

Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 19:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

es aki falun not fel, de mar x eve varosban el? vagy varosban szuletett, de lekoltozott videkre? egyebkent meg bp-t es mondjuk egy videki kisvarost (kaposvar, nyiregyhaza stb) nem vennek egy kalap ala, mert eg es fold.

az egesz kerdesnek nem sok ertelme van amugyse.

2021. dec. 6. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:
14%
8.-s, tenyleg kihagytam hogy a budapesti nok meg ostobak is. Eltem falun, eltem kisvarosban, eltem megyeszekhelyeken es most Budapesten elek. Van osszehasonlitasi alapom. A legigenytelenebb, legostobabbak a budapestiek.
2021. dec. 6. 21:05
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Budapestit, vidèki nem kell.
2021. dec. 6. 23:56
 14/18 anonim ***** válasza:
34%

Inkább falusit. A városi lányok már b*sznak főzni, gyerekeket se akarnak, csak a karrier, önmegvalósítás stb.

Nekem ezzel nincs bajom önmagában, de magam mellé nem ilyen nőt szeretnék.

És nem cselédet, mert én is részt veszek a házimunkában, tehát, nem 100%-ban kiszolgálni kell engem.

2021. dec. 7. 02:06
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Tanyasit, az nincs kettő között.
2021. dec. 7. 03:39
 16/18 anonim ***** válasza:
31%
Budapesti és nagyvárosi nagyon nem kell. Nagyon alja. Én falusit vettem el, és nagykn jól jártam. F, megyeszékhely
2021. dec. 7. 14:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Attól függ hány éves. Van az mondás felesleges tudás nincs. Városi vagyok,de ha tehettem mentem falura rokonokhoz,volt sok falusi lány barátom. Az egyik azóta több diplomás anyuka 15 évesen mondta, az ő anyukája nyári reggel elment dolgozni ,azt a feladatot kapták a hugával, mire hazaért a kapírgáló kakast hűtő készre kellett alakítaniuk. Igazából a falusi és a városi lányok közt annyi a különbség más feladatot kaptak otthon. A falusiak életrevalóbbak,kevesebb a divat vegán.
2022. jan. 2. 21:47
 18/18 anonim ***** válasza:
18as vagyok nem fejeztem be. Felénk 15-20éve meg volt baromfi disznó,mutatóban tehén is,mindenki kertészkedett,voltak akik a mezőre is jártak. Manapság már nagyon ritka a disznó, tehén nincs, kertet nem művelik tehát a mai lányok kb olyanok mint a városiak,maximum jobb levegőn élnek. A falusi élet megszünésének oka. Nincs helyben munkalehetőség,anya apa bejár a városba dolgozni,reggel megy este jön nincs ideje jószágra kertre.
2022. jan. 2. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!