Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismert olyan 30èv feletti nőket aki 18-20èves fiúkkal fekszenek le?
"de nehogy már csak a Palvin Barbi kinézetű nő lehet csinos 30 felett."
Természetesen nem. Nem önmagában a Palvin Barbis, hanem a fiatalos vonások azok, amiket szépnek tartok. Barbi azért szép, mert fiatalos. És szerintem szexi, ha egy 30 körüli nőnek finom vonasai vannak.
De ez én vagyok. Vannak, akinek bejönnek a tipikus 30-as nők is. Nekem nem jönnek be, meg egyébként sem néznénk ki jól egymás mellett. A szexkapcsolat persze más, de én most hosszabb kapcsolatról beszéltem.
Egyébként sem csak a külső a fontos. Nekem volt olyan nőm is, aki nem volt az esetem, de ez nem ennek a topiknak a témája.
9: csakhogy ez nem ‘ferfi’ vagy ‘noi’ dolog, hanem teljesen egyeni. vannak nok, akik mar huszonevesen 35nek neznek ki, ahogyan a ferfiak kozott is vannak boven, akik 20on evesen inkabb egy 10essel tobbnek tunnek.
egyebkent ne hidd azt, hogy egy ferfinal akkora elony, ha ‘mindig fiatalabbnak’ nezik. attol nem lesz senki jo pasi, hogy letagadhat egy tizest. szerintem egyaltalan nem bok, ha egy 30as pasit hauzoneves kolyokkepu sracnak neznek, valoszinu csak annyit jelent, h hijan vagy a ferfias attributumoknak.
persze nyilvan azzal jossz ossze, aki tetszik, a te dolgod, de azt ersd mar meg, hogy a férfiak kozott is van egy csomo, aki oregebbnek nez ki a koranal, meg a nok kozott is olyan, aki fiatalabbnak. en se jonnek ossze egy pocakos, kopaszodo, lepukkantan oltozo alakkal, de az is nevetseges lesz majd, ahogy a 40es eveidben az egyetmista csajokat figod hajukraszni, mert fiatal csaj fetised van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!