Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első barátnőm suli után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első barátnőm suli után messzire költözött, nem volt pénzem utánamenni, összeköltözni, így távkapcsolatból szakítás lett. Eltelt 10 év, bőven van pénzem, viszont férjhez ment... mindig is hiányzott, érdemes újra ráhajtani? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Szegény helyen nőttem fel, így érettségi után se pénz, se lakás (szülőknél laktam), se kocsi, se munka... Ő egyetemre ment, messzire kerültünk, a távkapcsolat egyszerűen abbamaradt (ritkábban írtunk, aztán semmit, konkrétan kimondva szakítás nem volt). Azóta eltelt 10 év, mindig is hiányzott (volt pár barátnőm, de irántuk nem éreztem semmit).

Ő férjhez ment, irodában dolgozik (kb. 200 ezerért), albérletben laknak (anno nem pont így képzelte el a jövőjét), én pedig vállalkozó lettem, idén már nagyon jól ment (tisztán 50 milla felett van a nyereség), szóval idő és pénz van :)

Abszolút össze akarok vele jönni, tudom, eltelt pár év, férjnél van, stb. Ti mit tennétek a helyemben? Beszélnétek vele, diszkréten bepróbálkoznátok, vagy egy az egyben vegyem meg a velük szemben lévő lakást, költözzek oda, és kísérjem el minden reggel a munkahelyére?

A "felejtsd el" nem az én stílusom, ha ez elfogadható lenne, még a gettóban élnék :)

Mindketten 30 évesek vagyunk.

2021. nov. 30. 18:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
87%
Ne haragudj de ha ezt előadnád nekem, kiröhögnélek.
2021. nov. 30. 21:02
 22/33 anonim ***** válasza:
60%
ismerek hasonlo sztorit aminek jo vege lett. en 1.5 eve szakitottam pasimmal, de epp ettol felek h ha kesobb felkeres dobnek barkit erte. aztan nyilvan ki tudja meg mi lesz 🤷🏻‍♀️ rahajtani mindenkepp erdemes, mit veszithetnel? lehet nem boldog a kapcsolataban, sosem tudhatjuk kulso szemmel. de ha dumaltok legalabb megtudod pontosabban mi tortent vele/veluk az elmult 10 evben aztan mar egyszerubb a helyzet 😄beszelgetesbe meg semmi nincs meg
2021. nov. 30. 23:44
 23/33 anonim ***** válasza:

Ha minden nap valakit akarata ellenére elkísérsz, az a büntető törvénykönyv szerint bizony zaklatás, simán távoltartást rendel el a bíró a személytől vagy helytől ,amit ha megszegsz őrizetbe vesz a rendőrség.

Ha már segítettem, te is áruld már el, hogy mi az a piaci rés, ahol 5 év alatt 50 milliós nyereséget lehet elérni, mivel csóró voltál, gondolom, hogy komolyabb befektetés nélkül. Két húzóágazatra, a programozásra és az építőiparra rálátok, ott nincs ilyen. Max. a drogbizniszben...

2021. dec. 1. 06:56
 24/33 anonim ***** válasza:

‘Pár ezer Ft néhány embernek, és mindent elmesélnek...’

szoval azt allitod, hogy emberekeknek FIZETTEL penzt, hogy meseljenek a csajrol?! es ez megis hogy nezett ki a valosagban? rairtal valami regi kozos ismerosotokre, hogy

- ‘szia, nem tudod a volt csakom 10 evvel ezelottrol, a kati mennyit keres most es hol lakik?’

- ‘ne haragudj, miert mondanam el ezt neked’

- ‘adok erte 2000 ft-ot’

- ‘oke, itt van a banszamlaszamom utald el es megmondom’

2 perccel kesobb:

- ‘200 ezer a nettoja a galagonya utca 18ban lakik alberletben.’

- ‘koszi’

- ‘szivesen’

vagy megis hogy nezett ez ki?!!

nagyon nevetséges hazudozas az egesz, amit itt muvelsz. szerintem csajod se volt soha.

2021. dec. 1. 06:58
 25/33 A kérdező kommentje:

"de epp ettol felek h ha kesobb felkeres dobnek barkit erte"

Igen, ettől én is tartok (részben ezért sem működött a többi kapcsolatom). Kínos helyzet lenne, ha 5 év múlva lenne feleségem, 2 gyerekem, és Ő keresne meg, hogy elvált... huh, minden szempontból kínos lenne!

"emberekeknek FIZETTEL penzt, hogy meseljenek a csajrol?! es ez megis hogy nezett ki a valosagban?"

Hát nem így :D Sose kezdj közös ismerőssel, biztosan elront valamit, és irtó kínos tud lenni a szitu.

A férje árult egy pulcsit a neten, az üzlettársam küldött el egy kiscsajt, hogy vegye meg (így az én nevem véletlenül sem merül fel), az átadás a ház előtt volt (erős tipp volt rá hogy az a cím - persze a többi helyszín pont nem felelt meg), és próba után a varázsszó: "Van egy tükröd?" , "Barátságos lakás, a tiéd?" (Többet is kereshetett volna a csaj, de nem jött össze.)

A munkahelye az fb adatlapján szerepelt (így megspóroltam a reggeli kísérőt), pont hirdettek egy állást, és a ruhavásárlós kiscsajt a tökéletes önéletrajzával (jó iskola, kellő tapasztalat), behívták... a HR-es mindent elmondott a munkáról, és a fizetési bértáláról is.

Üzleti körökben, ha pl. kell infó a konkurenciáról, ez így megy :)

2021. dec. 1. 13:59
 26/33 anonim ***** válasza:

Uhhh.

Szoritok a csajnak, hogy maradjon nyugta toled.

2021. dec. 1. 14:15
 27/33 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy...
2021. dec. 1. 14:34
 28/33 anonim ***** válasza:
25: jo, tudod ki hiszi ezeket el😂 mindenesetre elenk a fantaziad, irj fan fictionoket vagy valami.
2021. dec. 1. 14:38
 29/33 A kérdező kommentje:

Nemár, ez a ruhavásárlós megoldás nem volt gáz, és tökéletesen működött :)

Szóval akkor fussak vele össze véletlenül, és beszéljek vele? Kezdetnek jobb ötlet?

2021. dec. 1. 15:36
 30/33 anonim ***** válasza:
35%
Próbáld elintezni hogy rúgják ki a jelenlegi helyéről és egy ismerős ajánlja meg neki a te céged persze szigorúan az üzlettárs nevében. Persze ha a csaj végzettsége és a jelenlegi céged valahol talál átfedést. Pl. neki bölcsész jellegű diplomája van és mondjuk átvennék irodában vagy HR-nek. Ha gyógyszerész te pedig ablakokat gyártasz (ez tipp) akkor ez nem munkodik.
2021. dec. 1. 16:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!