Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első barátnőm suli után messzire költözött, nem volt pénzem utánamenni, összeköltözni, így távkapcsolatból szakítás lett. Eltelt 10 év, bőven van pénzem, viszont férjhez ment... mindig is hiányzott, érdemes újra ráhajtani? Ti mit tennétek?
Szegény helyen nőttem fel, így érettségi után se pénz, se lakás (szülőknél laktam), se kocsi, se munka... Ő egyetemre ment, messzire kerültünk, a távkapcsolat egyszerűen abbamaradt (ritkábban írtunk, aztán semmit, konkrétan kimondva szakítás nem volt). Azóta eltelt 10 év, mindig is hiányzott (volt pár barátnőm, de irántuk nem éreztem semmit).
Ő férjhez ment, irodában dolgozik (kb. 200 ezerért), albérletben laknak (anno nem pont így képzelte el a jövőjét), én pedig vállalkozó lettem, idén már nagyon jól ment (tisztán 50 milla felett van a nyereség), szóval idő és pénz van :)
Abszolút össze akarok vele jönni, tudom, eltelt pár év, férjnél van, stb. Ti mit tennétek a helyemben? Beszélnétek vele, diszkréten bepróbálkoznátok, vagy egy az egyben vegyem meg a velük szemben lévő lakást, költözzek oda, és kísérjem el minden reggel a munkahelyére?
A "felejtsd el" nem az én stílusom, ha ez elfogadható lenne, még a gettóban élnék :)
Mindketten 30 évesek vagyunk.
nyilvan netto trollkodas az egesz kerdes, mert ilyen ostoba ember nem fog 50 milliot keresni.
honnan tudod, hogy alberletben lakik es hogy mennyit keres? meg hogy hol van a lakasa?
de mindegy is, mert ferje van, valoszinuleg mar ezer eve elfelejtett teged. jo nagy luzer vagy, hogy ennyi ido utan se vagy kepes tullepni rajta.
Valami használható ötlet? Nektek tényleg ilyen a felfogásotok? (Ez a hozzáállás... már értem, miért szárnyal a vállalkozásom, és miért sír a konkurencia.)
A lakás csak poén volt, nem venném meg (barátságtalan szürke hely, nem bírnék ott lakni), de a csajjal komolyan gondolom, együttélés, gyerekek, valami szép helyen lakni, tehát nem csak szexre hajtok...
Férjhez ment, nem meghalt :D Nem 1952-ben vagyunk, ma már gyakori és mindennapos a válás. "Gondolod hogy a pénz miatt válni fog?" Miért ne? Nem ez a válások egyik fő oka? :) Pár éve nem találkoztunk, akkor még vállalkozásom se volt, fogalma sincs hol tartok.
"Ha odaköltöznél és elkezdenél zaklatni, simán feljelentenélek." - Aha, tehát feljelentenél, mert odaköltöztem (ez törvénybe ütközik?), és mert elkísérlek a munkahelyedre (nyilván az utcán, közterületen sétálni törvénybe ütköző), ezen azért jót mosolyogtam :) De ok, jelents fel, gyere el velem a bíróságra (na most ki kihez megy?) és mi lesz, kapok egy 50 ezres szabálysértési bírságot?
Szerintem itt max a férje cirkuszolna, ha belépnék a képbe.
kamu az egesz.
amugy ha erdekeledted volna, keresett volna. nyomulj csak ra, majd a ferje jol peppe veri a sunyi pofadat, remelhetoleg.
"honnan tudod, hogy alberletben lakik es hogy mennyit keres? meg hogy hol van a lakasa?" Pár ezer Ft néhány embernek, és mindent elmesélnek...
2011-től én dolgoztam havi 72 ezerért, Ő tanult, majd 300 km-re volt, és koleszban (nem aludhattam volna ott). Ennek akkor nem volt jövője, pl. volt, hogy hamarabb végeztem, vonat, 17 óra körül értem oda, 2 óra múlva vissza, és éjfélre értem haza, másnap reggel 5-kor kelés, munka... ebből mégis mit lehetett volna kihozni?!
5 éve kezdtem vállalkozni, 3. évben nyereség (nincs kivét), 4.-ben több (ekkor már van kivét), 5.-ben a vírushelyzet átformálta a piacot, nem várt helyzet, 2022-ben terjeszkedünk, mert nem bírjuk... Rothschild-nek igaza volt: "Akkor kell üzletelni, ha vér folyik az utcán."
Anno úgy képzelte, hogy 30 éves korára lesz 3 gyerekünk, és egy kertes házban lakunk... na most ebből jelenleg a lakótelepi albérlet van meg, egy /kívülről nézve/ nem túl pozitív jövőképpel... Nem csak az instagramos divatcicák hajtanak a pénzre, ez abszolút ésszerű dolog, és részemről tartom magam az akkori tervünkhöz, amihez csak Ő kell, minden más adva van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!