Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy az emberne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy az embernek csak egy igazi van és akárkivel próbálkozik, nem lesz ugyanolyan és más nem léphet a helyébe?

Figyelt kérdés

2021. nov. 29. 19:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A szeretetet nem érdemes méricskélni. Tenni kell érte és lesz.
2021. dec. 3. 09:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, én is így jártam. Hozzá képest senki nem elég jó.
2021. dec. 3. 09:57
 13/16 A kérdező kommentje:

Nekem az a véleményem, hogy igenis van olyan aki legjobb és nem lehet más…

Egyetértek utolsó

2021. dec. 3. 16:18
 14/16 anonim válasza:
Igen. Mindenkit ahhoz hasonlít. Pedig az csak egy idealizált kép. Lassan elmúlik, szép emlékké avanzsálódik.
2021. dec. 6. 12:49
 15/16 anonim válasza:

Én ezt úgy gondolom ,hogy annak a másik személynek meg kell adni az esélyt

Ha persze tetszik is neked. De abban a másik személyben ne az exed tulajdonságait keresd mert akkor nem a srác fog tetszeni hanem a tulajdonságai ami exednek is megvolt. És nem azért fogod szeretni aki. Ha jól sejtem, egy szakitáson mentél talán át azért írsz ilyeneket ?

2021. dec. 10. 22:13
 16/16 anonim válasza:
Sztem van pár ember az életben, akivel igazán mély, szenvedélyes kapcsolatot tudsz kialakítani. És lehet, hogy életed során csak egy ilyennel találkozol, lehet, hogy többel. Viszont az is lehet, hogy eggyel sem. Mindazonáltal az ember folyamatosan változik, így az igényei, a preferenciák is változnak.
2021. dec. 14. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!