Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor jó kimondani hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jó kimondani hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
Harminc év fölött már óvatosabb az ember, nem azzal kezd hogy szeretlek,mert fél,a reakciótól,én mindíg is úgy voltam hogy inkább kimutatni kell mint kimondani.De most nem tudom hogy mit tegyek,valóban azt érzem hogy szerelmes lettem,pedig azt hittem hogy soha nem fogom ezt újra érezni.Mitt

2021. nov. 28. 06:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek mikor helyes vagy időszerű kimondani is,most eléggé össze vagyok zavarodva,egy részt szeretném neki elmondani,más részről gyerekesen és bután érezném magam, nem régen ismerjük egymást, nem szeretném ha azt gondolná hogy felelőtlen vagyok
2021. nov. 28. 06:39
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem se kell ezzel dobálózni. Sikerült már olyan embert elriasztanom ezzel, akivel nagyon komoly dolog is összejöhetett volna. Ha tényleg annyira szeri🥰 vagy, akkor örülj, hogy vele lehetsz, és mutasd ki a szeretetedet más módon, teátrális vallomások nélkül.
2021. nov. 28. 06:46
 3/11 anonim ***** válasza:
20%
Sohasem szabad.
2021. nov. 28. 07:37
 4/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
95%
Kövezzenek meg, de én férfiként örülök neki, ha a másik fél kimondja ezt a "varázsszót" - feltéve, hogy komolyan is gondolja. :))) Én is kimondom, mert miért ne mondanám ki...? De csak akkor, ha NAGYON komolyan gondolom. :))) Nem gyerekes, nem rossz dolog - az meg légyszi ne adott személy hibája legyen, ha a másik fél nem befogadó.
2021. nov. 28. 09:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, amikor érzed. 35+N
2021. nov. 28. 09:36
 6/11 A kérdező kommentje:
De én most érzem már,lehet ez,máskor ez nem így történt velem,és kell idő mire kialakul,lehet ez azért is mert elég sokáig voltam egyedülálló,,n
2021. nov. 28. 10:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Én is örülök ha valaki kimondja nekem,persze nem ezzel dobálózik és komolyan is gondolja
2021. nov. 28. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Együtt is vagytok?
2021. nov. 28. 10:43
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Mikor áll a kuki.
2021. nov. 28. 11:53
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Amikor úgy érzed, hogy ki KELL mondanod.
2021. nov. 29. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!