Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól nem ciki kimondani azt, h "szeretlek"?
Tudom...tudom...onnantól, h ténylegesen így is érzem. DE:
Kb 1 hónapja ismerem, heti 2-3 alkalommal tudunk találkozni, de napi kapcsolatban vagyunk. Szerintetek hülyének nézne, h ilyen rövid idő alatt beleszerettem, ha esetleg színt vallanék Neki?
Vagy ez, még nem is lehet szerelem? Csak fellángolás?
Volt jó néhány párkapcsolatom, ott sokkal hosszabb időbe telt, mire kialakult a szerelem a részemről. Viszont mellette újra tininek érzem magam és kiugrik a szívem.
Szerintetek kimondjam? Vagy várjak még vele?
*Meg ha pl kiröhögne, vagy zokon venné, akkor nem is ő lenne az igazi
számodra.
Biztos nem röhögne ki,de azt se akarom, h elriadjon. Eddig az összes kapcsolatomban a pasi mondta ki először. Nagyon szimpatikus, teljesen belezúgtam, de félek, h egyszer csak kilép az életemből. Azért is gondolkodom ennyit rajta, mert szerintem én fel sem érek hozzá, kevésnek érzem magam, az is csoda, h egy ilyen pasi szóba állt velem. Azon is meglepődök, h rendszeresen keresi a társaságom. Eddig elég távol álltak tőlem az érzelmek, ezért is annyira fura ezt kimondani, illetve ronthat-e a dolgokon. Lehet, h tényleg gyerekes ez a kérdés, de magamban sokat rágódok rajta. Köszönöm a válaszokat.
Egyébként 27 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!