Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki a fiúknak kimondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a fiúknak kimondani, hogy szeretnek nyalni? Vagy ez most mi?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondja imádja nekem csinálni, és én is ezt látom rajta, hogy tényleg élvezi, meg magától kezdi el nem én kérem meg rá, meg azt mondja finom vagyok és ha egy ideje nem csinálta akkor azt mondja hiányzik neki.

Na de kiderült, hogy a haverjaival beszéltek erről és azt mondta nekik, hogy nem olyan jó dolog ám a nyalás...

És nem tudom ez most akkor mi...

Nem élvezi és nekem hazudik vagy a haverjainak? De miért tenné?

2016. júl. 4. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak a munkahelyi nyalásra gondolt.
2016. júl. 4. 18:15
 2/10 opened paradise ***** válasza:
57%

Talán kérdezd meg tőle.

Hát nekem aztán nem az:D

2016. júl. 4. 18:20
 3/10 A kérdező kommentje:

Mert ha megkérdezem szerinted mit mondana?

Azt amit eddig is.

Csak nem lenne igaz...

2016. júl. 4. 18:21
 4/10 cukilányka 0.0 ***** válasza:
0%
Elkezdődött a b-u-z-i-armageddon. Mostantól a fiúknak ciki a puncinyalás.
2016. júl. 4. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
A fiúk szopni szeretnek.
2016. júl. 4. 18:25
 6/10 opened paradise ***** válasza:
0%

-.-

Azt,hogy miért mondta ezt a barátainak!

2016. júl. 4. 18:43
 7/10 anonim ***** válasza:

És honnan veszed, hogy neked hazudott, nem pedig a barátainak?

"és én is ezt látom rajta, hogy tényleg élvezi, meg magától kezdi el nem én kérem meg rá, meg azt mondja finom vagyok és ha egy ideje nem csinálta akkor azt mondja hiányzik neki."

2016. júl. 4. 18:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet magat a folyamatot nem szereti, de azt, hogy oromet okoz neked azt igen.
2016. júl. 4. 18:53
 9/10 A kérdező kommentje:

A barátainak előbb hazudna mint a csajának? Nem tudom... :/

Lehet az az igaz amit az utolsó mondott...

2016. júl. 4. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Hidd el, ha nem szeretné nem csinálná az tuti, főleg nem önként és nem mondana ilyet.

Ez függ attól hogy kiről van szó, milyen környezetben volt a beszélgetésben ez a mondat, nálunk is volt egy srác aki szerint papucs aki nyal, hogy milyen rossz dolog stb.. Így akarta elérni hogy azt higgyük hogy ő a macsó... Lehet annyira azért mégse jóbarátok hogy elmondja hogy milyen veled. Az én párom is csak a két legjobb barátjának mesél normális keretek között, a többivel meg a formalitásos dolgok vannak.

2016. júl. 4. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!