Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nehéz kimondani a "szeretlek"-et, vagy csak a filmek túlozzák el?
Figyelt kérdés
16 évesen, még gyerek fejjel jöttem össze a barátommal és a mai napig együtt vagyunk. Nem tudom ki mikor mondta ki először, hogy szeretlek, de valahogy nem volt egyikünk arcán, viselkedésén meglepetség. Ez ritka kivételnek számít vagy más is így van ezzel?2020. dec. 1. 18:34
1/12 anonim válasza:
Van amikor nehéz, van amikor könnyű. De a film az nyilván túl van tolva.
2/12 anonim válasza:
Valakinek nehéz kimondani, pláne ha már sok csalódáson van túl, és mondjuk nem tizenéves. Annak is nehezebb kimondani a "szeretlek" szót, aki nem a szimpátia, fellángolás, vagy szexuális vonzalom váltófogalmaként használja, hanem komoly tartalom mellett mondja ki.
3/12 anonim válasza:
Nekem sosem volt nehéz kimondanom, de állítólag van akinek nehéz.
Nálunk sem volt meglepetés az arcunkon:)
4/12 anonim válasza:
Nálunk nekem ki sem kellett mondani, hogy szeretem a párom, mert már régóta vonzódtam hozzá és az első randin kiszúrta rajtam, de neki több hónapba telt mire kimondta. Azt mondta, hogy a sok kudarc miatt olyan neki mintha megadná magát. Azóta viszont többször is mondja egy nap.
5/12 anonim válasza:
A filmek hatalmas ügyet csinálnak belőle.
6/12 anonim válasza:
Van, hogy nehéz, de gyakran inkább "veszélyes".
Egy túl korán elrebegett "szeretlek" rekord sebességgel tudja megijeszteni a másik embert.
7/12 anonim válasza:
Ha eleget bántanak, utána már óvatosabban mondod ki. Amúgy annak aki nem tulajdonít neki jelentőséget nyilván nem. Egy szó súlyát te határozod meg.
8/12 anonim válasza:
Embertől függ, illetve attól, hogy kinek mit is jelent ez a szó. Van aki sokszor mondja. Van aki életében talán sosem, még a háta mögött álló tartalmas házasság után sem. Mert egész egyszerűen "nem olyan típus".
9/12 anonim válasza:
Nekem nagyon nehéz volt elsőre is kimondani, meg azután is. A barátom már rögtön akkor kimondta, amikor összejöttünk, és azóta is szinte minden nap, még akkor is, amikor én még nem mondtam vissza.
10/12 anonim válasza:
inkább túl könnyű.. egyesek dobálják felelőtlenül, aztán 3 hónap elteltével, a másikat se ismerik meg az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!