Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a tanácsát fogadnád el inkább a csajozáshoz?
Nőként úgy gondolom, hogy mindenki adhat jó tanácsokat.
Viszont ahhoz, hogy nőcsábász legyen valaki, szerintem jól kell kinéznie. (Figyelem: nem azt mondom, hogy a nőknek CSAK a külső számít, komoly kapcsolatban van ezer más szempont, ha a pasi személyisége jó, akkor az sokat nyom a latban, és találhat barátnőt előnytelenebb külsővel is. De egyéjszakásban, amiben ugye a nőcsábászok jók, na igen, ott a külső a fontos. Mert nem beszélgetni akarnak vele a nők, hanem szexelni. Így a személyisége nem olyan lényeges.)
Tehát hiába ad tanácsot egy 185 cm-es, izmos, jóképű nőcsábász az alacsony, pufi, pistike-fejű csávónak a hódításról, az nem feltétlen tudja majd a saját életébe is átültetni azokat, mert ez olyan, mintha egy majom magyarázná egy vakondnak, hogy hogyan kell fára mászni.
Ellenben a komoly kapcsolatos pasit a nők hosszútávon is akarják, tehát az ő tanácsai univerzálisabbak lehetnek.
"Az egyik kiszemeltem egyszer lerészletezte, hogy milyen normális, értelmes, érzelmes, komoly pasit keres. Összejött egy agresszív paraszttal"
En felpontoztam a #7-est, de egyedul keves vagyok a feminaci nepfront elleneben.
Ezt a tanacsot fogadd meg, benne van a #7-es dilemmajanak a megoldokeplete:
37F incel
Eleve jelzőkkel írod ki a lehetőségeket. A gonosz jelző persze, hogy egy bűnöző szr alakot jelöl.
A házasságban élő férfiak az itteni tapasztalat alapján pontosan ismerik a csajozás minden fortélyát, meg a nők is.
Attól függ, hogy
- milyen kapcsolatot akarsz
- milyen nőkre hajtasz
Pl. a hajadra kenheted a nő tanácsát, ha baromira nem olyan típusú nőre hajtasz. Lehet, hogy a telepi sufni műkörmös Juci előadja, hogy neki egy rosszfiús, tökös pasas kell, de neked meg a könyvtáros Flóra tetszik. Vagy ha megfektetett 500 nőt a nőcsábász, de akiket megfektetett, azoknak a 80%-ához bottal nem nyúlnál hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!