Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik egyesek meg, hogy a jó külső sem elég a csajozàshoz, ha nincs önbizalom?
Nekem pl. - jeleneg - ez a bajom. Több lànynàl kezdeményeztem, és nyilvànvaló volt, hogy szabad utat engedtek. Nemrég megint, viszont egyszerűen zavarba jöttem a dologtól, és elköszöntem a lànytól. Nem volt önbizalmam.
Na, ekkor mi van?
Az exemet meg egy ronda sràc szedte el tőlem, akinek volt önbizalma.
Nem minden tehàt az, ha a csajnak szimpi vagy. Ha gyàva vagy, ideges, lapàt lesz, vagy te lépsz le, mint én.
Önbizalom a lényeg, én is azon dolgozom még. Ha az okés, akkor minden kiràly.
Van önbizalma valakinek, de nem néz ki jól, lesz csaja. Nincs önbizalom, de jól néz ki, az megint gàz, főleg ha full ismeretlen a csaj.
Am ha valamennyire szimpi vagy a csajnak, ad egy kis lehetőséget, de ha nagyon bénàzik valaki, akkor bukta.
Ezt csak azert irtam le, mert itt sokat foglalkoznak a külsővel, mintha az lenne az alap. Jó külső előny, de nem azon mulnak a dolgok.
1-el maximàlisan egyetértek.
4-hez csak annyi, hogy igen. De azt sokan kifelejtik, hogy a nagy egzisztenciàval rendelkező pasik bàtrak is.
Altalanosan elmondhato, hogyha nem vagy kifejezetten ronda, gyava, vagy ehenkorasz, akkor azert mar van keresnivalod a noknel. Persze nem mindegyiknel, de ez csak akkor derul ki, ha mar szoba alltal veluk. Onnan tovabblepni mar rajtad mulik, meg azon, hogy passzoltok-e.
43F
Én ugy vélem, ha valaki àtlagosan kinéz, de igényes, és nagy önbizalma van, akkor a szép nők közül is talàlhat tàrsat. Ezt bizonyítja az is, hogy àtlagos pasikat lehet làtni jó csajokkal is.
Most nem azért, de szerintem egyébként a szebb nőket könnyebb felszedni mint a csúnyàkat vagy az àtlagosakat. Én ìgy tapasztaltam. Legutóbb pl. gyakorlàsként egy csúnya és àtlagos nőnél kezdeményeztek, de ràm se néztek.
Utàna volt egy szép csaj, aki szabad utat adott, csak megijedtem tőle, és leléptem. Dolgoznom kell még magamon, de jók az előjelek.
Aha es mi van ha egy ferfi kover/puhos?
Akkor se szamit a kulso, csak az onbizalom? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!