Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeret?
Figyelt kérdés
Van egy barátom .. hát nem vagyok valami szép lány de csúnyának sem mondanám magam..hát átlagos vagyok..
és a barátom hát.. nem átlagosnak mondanám.. szerintem nagyon nagyon helyes..és mindenki tudja, hogy a fiúk szeretik a szép lányokat.. de ő mégis engem választott volna?
én nagyon szeretem őt, ő is azt mondja hogy nagyon szeret engem..állítólag már sírt is miattam:o
szerintetek tényleg szeret?
ja meg a másik hogy belsőleg is más vagyok mint a barátai.. van sok közös barátunk meg minden de az ő saját baráti köre teljesen más mint én..
de én nagyon nagyon szeretem, és nagyon boldog vagyok vele, de nagyon félek, hogy ő nem..
lehet hogy ebben az alacsony önbizalom szintem is közrejátszik?:(
14/l
2015. márc. 14. 13:20
1/1 anonim válasza:
Szerintem szeret, különben miért lenne veled? :) Amúgy meg ne írd le magad. Pontosan... nincs önbizalmad. Ez a baj. Legyél önmagad, merd szeretni, ne félj örökké attól hogy "Mi van, ha ő nem boldog?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!