Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korrekt, ha azt kérem a fiútól akivel randizgatunk, hogy csak akkor feküdjünk le, ha már szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Én már az elején is nagyon szerelmes voltam belé, ő viszont azt mondta, hogy nagyon szeret, de még nem szerelmes. Érdemes várnom?
Mennyi idő alatt alakult ki nálatok a szerelem?
2021. nov. 26. 01:24
21/30 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy én konyorognék neki?... -.-
2021. nov. 26. 14:19
22/30 anonim válasza:
22. Ha tini vagy, akkor takarodj a felnőtt kategóriából kérlek !
23/30 anonim válasza:
amúgy te nem akarsz vele dugni?
24/30 A kérdező kommentje:
Jezusom... évek óta nem vagyok már tini, te miről beszélsz, hogy takarodjak a tini kategóriába...
2021. nov. 26. 15:02
26/30 anonim válasza:
4-es megy ez odavissza :) de egyébként mert nem szerelmes valaki rögtön hányadék a szex miatt? akkor kb 5 millio hányadék van csak az országban xd ne legyünk álszentek -.- hány olyanról tudok hogy a lány félrenézeget ezerrel a pasija meg lesi minden kívánságát!
27/30 anonim válasza:
mé, puzsér már nem edét dug.ja?
28/30 anonim válasza:
#4 Vicces, ez a fogalmatlanság, velem pl. lazán megjárnád, mert én egyéjszakásban is ki akarom elégíteni a nőt, úgy is állok hozzá, úgy is nyúlok hozzá, mintha szerelmem lenne.
Sok nagy vadász is így működik.
29/30 Dzsoki válasza:
Korrektnek korrekt.Csak vagy megunja és máshová megy.Vagy azt hazudja,hogy most már igen,hogy szexelhessen.Esetleg,tényleg,idővel,szerelmes lesz beléd,de mikor?Érdemesnek,érdemes várnotok egymásra,de meddig?
30/30 anonim válasza:
Nekem fura, hogy ennyire nem tudja mit akar, vagy hogy nem alakult ki benne kötődés.
Hiszen ha akar téged akkor az első időszakban beléd esik. Ha nem, akkor keres mást.
De lehet csak nehezen nyílik meg érzelmileg. Esélyes hogy sokan bántották már meg és nem mer kockáztatni. Neked kell tudni hogy megvárom e amíg bízik benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!