Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is fél attól hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is fél attól hogy nem lesz többé szerelmes? Randizgatok néha és beszélgetek fiúkkal de eddig egyik iránt se éreztem soha semmit.20 L

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy amiatt van ez mert volt egy nagy szerelmi csalódásom és emiatt nem megy más is érez így?

2012. ápr. 5. 21:20
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
ha megjön az igazi akkor ......
2012. ápr. 5. 21:20
 2/35 anonim ***** válasza:
nemtom, en meg senkibe sem csalodtam, de meg nem is voltam szerelmes 22 eves letemre.
2012. ápr. 5. 21:21
 3/35 anonim ***** válasza:
igen, én is így vagyok. és azt hiszem, Őt sohasem fogom elfelejteni és mindig szeretni fogom valahogy.
2012. ápr. 5. 21:22
 4/35 lila nyuszi ***** válasza:

Én is így vagyok kb, nagyon kevés van akibe bele tudnék szeretni.

20/N

2012. ápr. 5. 21:23
 5/35 anonim ***** válasza:
én már szeretnék az lenni, képes is lennék rá pedig sokáig azt hittem h nem :) változik az ember
2012. ápr. 5. 21:23
 6/35 A kérdező kommentje:
De én már egyáltalán nem szeretem csak így előjön hogy lehet hogy ugyanígy fogok járni megint. És egyszerűen soha semmit nem érzek egy randi után se
2012. ápr. 5. 21:24
 7/35 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön össze.Volt pár futókaland,rövid kapcsolat 2éves kapcsolat is,de egyszerűen nem találom azt,akit keresek...(még volt egy nagy szerelmem csalódással évekkel ezelőtt)De elfogadtam ezt,mint tényt, szóval majd csak lesz ezután is valahogy.
2012. ápr. 5. 21:28
 8/35 anonim ***** válasza:
Egész jól el lehet lenni így, majd megszokod. Nekem azt mondogatják hogy majd lesz valaki aki megfog (nem, nem lesz) , addig meg ez van. :)
2012. ápr. 5. 21:40
 9/35 anonim ***** válasza:
Válogatunk, válogatunk? Bezzeg én mindig szerelmes tudok lenni és annyi szerelmi csalódásom volt, hogy abból szívesen adnék neked is.
2012. ápr. 5. 21:45
 10/35 A kérdező kommentje:
Nem válogatok :) de nem tehetek róla hiába szeretnék szerelmes lenni egyszerűen nem megy sok fiúval randiztam mostanában de egy kis szikra se.... ha jól néz ki ha nem ha kedves ha nem :(
2012. ápr. 5. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!