Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fél attól hogy nem lesz többé szerelmes? Randizgatok néha és beszélgetek fiúkkal de eddig egyik iránt se éreztem soha semmit.20 L
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy amiatt van ez mert volt egy nagy szerelmi csalódásom és emiatt nem megy más is érez így?2012. ápr. 5. 21:20
21/35 anonim válasza:
Figyelj, lehet, hogy szimplán balfácánokat fogtál ki. Ne legyél már ennyire elkenődve. Poénkodni se lehet?
22/35 anonim válasza:
Sejtettem hogy más a dolog, nem nem tudsz, hanem nem mersz közeledni senki felé, ez más szitu mint amiben én vagyok , na de ez most mindegy. Próbálj meg kicsit oldottabb lenni, felejtsd el egy picit hogy "mi lenne ha" ,aztán majd alakulnak a dolgok, ne zárkózz be. :) Nézz ki valakit aki tényleg tetszik, ne úgy mérlegeld hogy úgyis át fog b@szni, és egyből más lesz a helyzet. Egyébként meg 20éves vagy te is, éld a k*baszott életet, mert megy az idő aztán 10év múlva majd szar lesz belegondolni hogy mennyi minden kimaradt, elég sablonszöveg de tényleg így van. :)
23/35 A kérdező kommentje:
22.28-as jól van na :) de lehet poénkodni amúgy lehet hogy igazad lehet
2012. ápr. 5. 22:33
24/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsodat Mr Flash :) miért te milyen szituácóban vagy?
2012. ápr. 5. 22:34
25/35 anonim válasza:
Leírta, szar.
Akkor tutkó nem te voltál az a fekete hosszú hajú csaj akit majdnem elkaszáltunk a kutyával, de hülye fejjel egy kicsit hamarabb visszahívtam. Legközelebb nem követem el ezt a hibát! Na erre te is emlékeznél :)
26/35 anonim válasza:
Elég szarban. :) Röviden én a nem tudok de nem már is akarok szerelmes lenni kategória vagyok, de ezt nyilvánosan nem szeretem kifejteni. :)
27/35 anonim válasza:
Amúgy a kutyás történettel vigyázz, ha beveri a fejét és elájul az szar kezdés. :D
28/35 anonim válasza:
Tessék, áldás reátok! Egyik nem tud, másik nem akar. Ásó kapa nagyharang. Ámen! Privi megvolt már? Mr Flash majd felvillanyoz.
29/35 anonim válasza:
Köszönöm a figyelmeztetést! Legközelebb ügyelek a részletekre és átölelem nehoyg elessen + nehogy pofán tudjon csapni.
30/35 anonim válasza:
Elég szar ügy, hidd el, de ásó kapa nem kell, a nagyharanggal meg áruld el mit csináljak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!