Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csóró fiu össze jöhet egy gazdag lánnyal? többi lent
Figyelt kérdés
sziasztok szombatra beszéltem le egy talit a nyánnyal és ami a baj hogy azt mondta hogy milenne ha nállam aludna ezzel az a gond hogy nem lakok luxusba ő pedig igen és ez itt a baj szerintetek micsináljak köszi előre is2021. nov. 25. 04:48
3/11 anonim válasza:
Eszméletlen jól kell kinéznie hozzá. Amelyik lány megszokta, hogy anyuci-apuci mindent a popsija alá tol, az a pasijától is ugyanezt fogja elvárni.
5/11 anonim válasza:
Ne gondolj bele sokat, nem a lakás a fontos, hanem te!
6/11 anonim válasza:
Hát, ha összejön, akkor szexelj vele ameddig csak lehet, de valóban ne gondolj sokat ebbe. Az családja, főleg az apja szétszed😃. Voltam hasonló szituban, tudom mit beszélek. Udvaroltam egy csajszinak, az apja menő vállalkozó volt, szállodákban volt tulajdonrésze, később politikával is foglalkozott, persze ez már régebben volt. Szénné alázott a manus, mikor bemutatott neki a lány. Aztán visszanyalt a fagyi, mert voltak piszkos ügyei, megbukott elszegényedett, talán még böriben is volt. Persze a csajjal lett semmi komoly, megdugtam párszor.
7/11 anonim válasza:
gondolom jó pali vagy... tuti nem érdekelné.. aki nagyon jóba született az az ellenkezőjére vágyik, sima átlagos életre... a filmsztárok is ilyenek..
8/11 A kérdező kommentje:
hat volt már egy pár csajom de mind ilyen velem egy súly csoport anyagilag
de én azt mondom hogy a szeretetet nem lehet pénzel meg venni meg probalom aztan majd eldőlik mi lessz
2021. nov. 26. 11:41
9/11 anonim válasza:
8. Az még nem szeretet ami köztetek van csak vonzódás..
10/11 A kérdező kommentje:
9. miert ne lenne szeretet?
2021. nov. 26. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!